Moderator: Proteus
karlo je napisal/-a:
VolkD je napisal/-a:Ti imaš samo 5 min dela,... mojega ne pospraviš v pol leta!
VolkD je napisal/-a:Ti imaš samo 5 min dela,... mojega ne pospraviš v pol leta!
Pridejo brez klicanja, ampak k meni ne upajo. So mi hodili krast, pa sem enega enkrat zadel z zračko. Pravzaprav sem zadel v ene stare posrebrene vilice, ki pa so odskočile in se tipu zarile v roko. Mislim, da ne vedo kaj se jim je zgodilo. Vsekakor je bilo to zanje preveč.GJ je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Ti imaš samo 5 min dela,... mojega ne pospraviš v pol leta!
Poklič cigane...
luccabrassi je napisal/-a:zdaj pa ,da AI to doume
ChatGPT je napisal/-a:Formula:
Življenje = ∫ (sreča / čas) Δčas
Integralni simbol (∫):
Predstavlja seštevanje ali kopičenje vrednosti skozi čas, v tem primeru od rojstva do smrti. Nakazuje, da je življenje vsota vse sreče, ki jo doživimo skozi življenje.
sreča / čas:
Označuje, da se sreča meri na enoto časa. To lahko pomeni intenzivnost ali hitrost doživljanja sreče.
Δčas:
Predstavlja neskončno majhen časovni interval. To so majhni trenutki, skozi katere se sreča integrira, da se izračuna skupna vrednost.
Meje (rojstvo in smrt):
To so meje integrala. Seštevanje se začne z rojstvom in konča s smrtjo, kar zajema celotno življenje posameznika.
Pomen:
Formula simbolično predstavlja, da lahko življenje razumemo kot seštevek sreče, ki jo doživljamo skozi vse trenutke, od rojstva do smrti. Gre za metaforični pogled na pomen sreče kot bistva življenja.
A to so kitajke ?mare69 je napisal/-a:Prvi izdelki iz ameriških novih tovarn po uvedbi trumpovih carin so že na trgu.
mare69 je napisal/-a:Ne, amerikanke
VolkD je napisal/-a:Napajalnik za 37€!
Nek kvazi vzdrževalec mojega soseda, ki ima ključavničarstvo, že pred nekaj leti. Fotografija je nastala že februarja, sosed jo je dal na FB, jaz pa sedaj še tukaj. Zadeva je začetek leta spustila dušo.Lojz je napisal/-a:Torej, kdo je koga ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov