O meni v glavnem veste skoraj vse.
Sem bil član foruma elektronik.si, in bom še naprej ostal tudi tam (če bo deloval) ne zaradi enega človeka, ampak zaradi veliko dobrih prijateljev kateri se ne bodo odločili da se tukaj registrirajo. To je njihova osebna odločitev, na katero nočem (in ne morem) vplivati.
Meni je tam bilo dobro, naučil sem se marsikaj, našel veliko dobrih prijateljev.
Ljudje smo različni in ne moremo biti vsi z vsemi v odličnih odnosih, veliko je dejavnikov kateri vplivajo na to, žal.
Z Darkom in Frenkijem sem bil v dobrih odnosih, pri tokratnem (njihovem) razhajanju se nisem opredelil na nobeno stran, v dobri veri da se bosta pobotala.
Žal, sem se zmotil, kljub temu da bi to bila dobra opcija za forum in društvo.
Če je pač tako, bom sprejel realnost: življenje in ura tečeta naprej....in to hitro.
Ni časa za kreganje in zamere.
Bodimo prijatelji, če mi ne moreš biti prijatelj, prosim ne bodi mi sovražnik.
Upam da bo tudi tukaj tako, da se hitro pozabi zaradi česa je bil ta forum sploh aktiviran.
Kot član Društva elektronikov, mi je nekako logično da sem tudi tukaj registriran, in da sodelujem v vsemu kaj se dogaja.
Zanima me elektronika, radioamaterizem in še preveč vsega drugega.
Na ta forum (forma in oblika) se še moram navaditi, tisti všečki mi gredo na živce, mogoče je kriv facebook, 24kur, pa še kaj.

In če sem primeren, kot član tudi tega foruma, kod tak, z vsemi svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi, se odločite tako ali drugače, sploh ne bom jezen.