Imam garminov ročni GPS. Torej namensko zadevo. Zdrži cca 2 ure in pol in potem preide v način ko špara. To pa pomeni, da moram iskati senc in ne lokacije, ker samo v senci je vsebina ekrana vidna. No bolje nekaj kot nič. V tem režimu potem presenetljivo deluje še cca 3 do 3 ure in pol. V oblačnem vremenu in ponoči je odlično, v soncu neuporabno.Protoncek je napisal/-a:Gps kuri baterijo v vseh telefonih, tu ni "napačne izbire". Noben telefon ne bo držal cel dan gps-a. Celo večina namenskih ne...
Zanimivo - za tole sploh nisem vedel, da obstaja.cero je napisal/-a:Zdaj si lahko inštaliraš tole, za še boljšo točnost:
https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=sl
Hmmm,.. tole očitne ne zna poiskati galileo sistema. Obstaja tudi kakšen tak, ki to zna ?cero je napisal/-a:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androits.gps.test.free&hl=sl
VolkD je napisal/-a:Hmmm,.. tole očitne ne zna poiskati galileo sistema. Obstaja tudi kakšen tak, ki to zna ?
Ja podpirat ga mora tako telefon, kot program,...cero je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Hmmm,.. tole očitne ne zna poiskati galileo sistema. Obstaja tudi kakšen tak, ki to zna ?
Joj ne bi vedel, namreč moj telefon še ne podpira galilea
Mogoče kdo drug kaj bolj pozna te stvari
Glede na to kako VolkD našteva stvari in kaj mu kaj pomeni, se tudi meni zdi, da se je prejšnji telefon samo "pokvaril".sYsop je napisal/-a:Dober izgovor za nakup novega telefona
SamoBr je napisal/-a:Če bi jaz zdaj kupoval bi kupil nokia 6 telfon.
SimonS je napisal/-a:Sony serije Z compact.
Mogoče so malo dražji, ampak so pa kvalitetni. Tudi Xiaomi je telefon, pred katerim lahko daš kapo dol.
Sin, jvolk jo ima. Je kupil telefon precej za mano. Je zadovoljen, jaz sem pa malo foušen. Pravzaprav me je čista foušija.SiByte je napisal/-a:Te nove "Nokije" niso na preveč dobrem glasu, gre praktično za kitajca z napisom Nokia, ki nima nič skupnega (razen imena) z dobro staro Nokijo.
Ne nič ne sveti. Napisi, ki se vidijo niso v barvi ampak so samo dvobarvni oziroma so ali pa je tema.zanka je napisal/-a:Si prepričan, da ne sveti tudi najmanj? Recimo, če na prenosniku izberem najmanjšo jakost, ničesar ne vidim.
VolkD je napisal/-a:Ima namreč eno stvar, ki bi jo strašno rad imel tudi sam: ko je ekran ugasnjen, torej ne sveti se na njem (ni nujno) prikazuje ura in nujna obvestila. Ta hec ne žre veliko baterije je pa izjemno uporaben.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov