Na Androidnem telefonu že nekaj tednov uporabljam tole Nokia Here navigacijo.
Vse dela le pred par dnevi sem bil nekje in iskal najbližjo črpalko pa nisem mogel ugotoviti kako to izvesti.
Pri Sygic-u je to delovalo brez težav.
Kakšna ideja?
alividmar je napisal/-a:ZA POI pa potrebuješ podatkovno povezavo!!
Clownfish je napisal/-a:alividmar je napisal/-a:ZA POI pa potrebuješ podatkovno povezavo!!
Kakšna glupa fora
Ker ponavadi nimam vklopljene podatkovne povezave ko sem v avtu se ta dodaten gumb ni poojavil
jlbohinc je napisal/-a:V casih, ko za 15€ dobis 50GB prenosa podatkov, je skoda vsake sekunde, ki ko porabis za izklop mobilnih podatkov.
Vse vem! Ampak se mi je že dvakrat zgodilo, da sem butnil v ta 60€ plafon. Potem je pa samo še slan okus v ustih. Ne pomaga niti vonj po poceni super čevapčičih.MarkoM je napisal/-a:jlbohinc je napisal/-a:V casih, ko za 15€ dobis 50GB prenosa podatkov, je skoda vsake sekunde, ki ko porabis za izklop mobilnih podatkov.
Edino, če nujno rabiš in si v državah "tretjega sveta" (BIH npr.) vklopiš mobilne podatke zaradi navigacije. 100 kB/€, še dobro, da ima telekom avtomatični izklop po 60 porabljenih eurih.
MarkoM je napisal/-a:Saj to sem potem ugotovil, da lahko zakupiš podatke, ko sem dobil sms, da sem prekoračil 60 €.Niti v sanjah si nisem mislil, da je takšna oderuška cena.
Vrni se na Ostali OS - WIN naprave, iPhone
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov