IMG_20200712_150753.jpg
Tole razdiram.cero je napisal/-a:S55AB je napisal/-a:Novi zvočniki
tole poglej:
https://www.youtube.com/watch?v=EEh01PX-q9I&t=1912s
kose19 je napisal/-a:zadovoljen s spajkanjem, razen ene smeti vse super. Ročno spajkano
Povej kaj več o tem.s54mtb je napisal/-a:Če imaš enkrat delujoč vir, je zanimiva izdelava XRD.
Tole pa še nisem videl. Ponavadi se jih dobi v vrednosti od 0,3pF pa nekje do 1nF.s54mtb je napisal/-a:Vmes sem pa dodal "peglezen": en oklop, nekaj močnejših povezav na GND, dva 10n NP0 kondenzatorja in eno feritno tuljavico.
s54mtb je napisal/-a:"Likam" 35V napajanje.
Prej
Potem
Vmes sem pa dodal "peglezen": en oklop, nekaj močnejših povezav na GND, dva 10n NP0 kondenzatorja in eno feritno tuljavico.
Uvh = 3-15V
Uizh = 35V
I < 100mA
s54mtb je napisal/-a:Ja, sem raje uporabil mikrovije
borisz je napisal/-a:Mare,s54mtb je napisal/-a:"Likam" 35V napajanje.
Vmes sem pa dodal "peglezen": en oklop, nekaj močnejših povezav na GND, dva 10n NP0 kondenzatorja in eno feritno tuljavico.
Uvh = 3-15V
Uizh = 35V
I < 100mA
Pravilno roitanje PCB in postavitev komponent tudi naredi čudeže. Vse linije kjer teče visok tok naj bodo kratke in debele. Izogibaj se vij.
s54mtb je napisal/-a:Hvala za nasvet. Sem ravno zrutal eno "platko" z 900+ komponentami na 8 layerjih, tako da so taki nasveti zelo dobrodosli
VolkD je napisal/-a:Pa koliko imaš tega zadnjega ? Bi se priporočil za cca 1,5m.
zanka je napisal/-a:Včeraj sem imel samo ta klinček, danes ga imam dovolj zate in še za koga.
Samo to ali še kaj več?koala33 je napisal/-a:Tole moram sestaviti.
koala33 je napisal/-a:Rezultat.
Saj je prav, da se pohvališ, pretiravat pa ni treba.koala33 je napisal/-a:Narejeno je bilo pa v 15 minutah.
javr je napisal/-a:če ima kdo simulacijski program in mu je neizmerno dolgčas, naj preizkusi če bi tole delovalo:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost