Datoteka je žal prevelika za na forum. Dobi se pa tukaj.VolkD je napisal/-a:Manual pa lahko dodaš, mogoče pa se le kdo najde, ki ga bo potreboval.
U lepa je. Tako ravnilo bi pa imel.s54mtb je napisal/-a:Sejemski eksponat. Ima pa tudi praktično vrednost.
Ne, pri Lingvi sem včasih dobil kose laminatov in ogromno svedrov, ki sem jih potem na piknikih razdelil med vse.s54mtb je napisal/-a:A lingva nima kaj takega? Morda bi jim kakšna stalna stranka namignila, da naredijo serijo ravnil.
Na roke. https://youtube.com/watch?v=7weZ0TNRcuwmarko je napisal/-a:S čim pa je bila ta shema, in potem vezje, 50 let nazaj, narisano?
Kroko je napisal/-a:50 let nazaj smo znali poslati človeka na luno in nazaj. Danes tega ne zmoremo niti pod razno.
s54mtb je napisal/-a:Sejemski eksponat. Ima pa tudi praktično vrednost.
VolkD je napisal/-a:Ne, pri Lingvi sem včasih dobil kose laminatov in ogromno svedrov, ki sem jih potem na piknikih razdelil med vse.s54mtb je napisal/-a:A lingva nima kaj takega? Morda bi jim kakšna stalna stranka namignila, da naredijo serijo ravnil.
Zanimivo - tudi jaz to prvič vidim.zan95 je napisal/-a:Morda bi lahko vseeno namignili
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov