SimonS je napisal/-a: Opažam tudi, da je postalo zelo popularno pogovarjati se sam s seboj (ista oseba več nickov), kar je zame bolno.
So tudi tukaj na tem forumu takšni?
Dajmo jih razkrinkat.
Če kdo odkrije takšnega, naj ga kar javno objavi.
SimonS je napisal/-a: Ko dam nove teme vidim vglavnem oglase. Saj oglasi so super, ampak vse do svoje meje.
Včasih moramo biti tolerantni do "poplave" oglasov. Lahko se nama samima to zgodi.
Smo "hrčki" in ko nas ni več, zanamci, ali vse vržejo v kontejner, ali dajo na licitacijo, kar je, menim boljše.
Moj (javni) nasvet meni osebno: ne kupuj prevelike količine e-materiala, (in ostalega "kljumpa", stružnice, CNC-je, varilne aparate, namizne vrtalnike, ogromno drobnega orodja...za obdelavo metalov in lesa) ker ko ga ti ne boš več rabil, bo nekdo moral veliko nositi v kontejner (smeti).
Kako bo šele pri nekaterih tukaj na forumu HI! (kateri so 100 krat večji hrčki od mene!)
SimonS je napisal/-a: Nekaj časa bom še spremljal forum "na mute" in če se ne bo nič spremenilo bom pač za vedno zapustil, kot je to očitno storilo že kar veliko uporabnikov....
Res je.Nekateri so
dejansko zapustili ta forum.
Vemo kdo, so pa še vedno na njem če je potrebno nagajati, komu "spustiti kajlo".
Fer bi bilo, da ko enkrat zapustiš forum, da ga resnično zapustiš.
Ne pa da si pustiš malo odprta vrata da "na mute" opazuješ (redno spremljaš!) in čakaš svojo priložnost za nagajanje.
Upam da ti jih ne rabim naštevat, da si toliko pameten da vidiš kako in kaj.
Tudi sam sem razmišljal da se zahvalim za sodelovanje na tem forumu.
No, potem pa me par dni ni gor, kak mesec nič ne napišem, stvari se umirijo in je spet vse OK.
Tako ti je to v življenju, ni vse idealno, pa tudi v družini ni vedno vse "hepy", pa se za to takoj ne ločiš.
Zbereš pluse in minuse...in vidiš kaj prevladuje.