Moderator: S53AL
VolkD je napisal/-a:Odvisno koliko si pripravljen plačat za to storitev.
S57RZ je napisal/-a:HERE WeGo-Offline Maps & GPS
free
Protoncek je napisal/-a:dela lokalno. Here wego sem sam preskusil, a mi ne leže, ker je ženska vse preveč "gobcava"...vsakih 50m zateži, da naj vendarle zavijem
S56FPW je napisal/-a:Obstaja tudi iGO za androida verzije iGO Primo in iGO_NextGen samo vsi jamrajo da je pri teh programih
preveč nastavitev potem pa jamrajo da jih je reč narobe peljala.
No če je iGO dober za Renault vozila kjer je vgrajen ,ne more bit tko slab kot vsi šinfajo.
reber je napisal/-a:Sama točnost je verjetno predvsem odvisna od GPS v telefonu oziroma prenosni napravi, tako da jaz ne bi krivil aplikacije za morebitne napake. ...
MarkoM je napisal/-a:... Vendar se slednja včasih izključi in se uboga navigacijo, ki te pelje okoli riti v žep.
MarkoM je napisal/-a:Google maps, ki je "zastonj" (prav tako podatki v EU) + zdrava kmečka pamet. Vendar se slednja včasih izključi in se uboga navigacijo, ki te pelje okoli riti v žep.
sem pogrel kar s plinskim gorilnikom in zadeva, začuda, deluje. Tudi ko premaknem zaklep da bi držalo odstranil s stekla, ostane močno prilepljeno.Trenutni problem pa je vakuumsko držalo za navigacijo, ki vedno pogosteje popusti. Ali se obnesejo finte , prikazane na Youtube, ko ljudje ta držala kuhajo v vreli vodi ali jih smodijo z vžigalnikom in potem naj bi bila kot nova ?
Na nič. Tisto je prej kot ne indikator. Ima enak placebo efekt kot avtomobilski števec.javr je napisal/-a:na kaj pa so umerjene "VI VOZITE ..." - radarske table ob cestah ?
VolkD je napisal/-a: Jaz sicer rad vozim (pre)hitro, ampak kar je preveč je pa preveč. Na AC med Divači in Sežano je navigacija kazala 233. Števec pa 12km/h več.
javr je napisal/-a:na kaj pa so umerjene "VI VOZITE ..." - radarske table ob cestah ? In policijski radarji ? Table so nekaj let kazale občutno manj od števca, sedaj pa kažejo isto kot števec. Isti avto.
S53AL je napisal/-a:Rabim nekaj, da bi me pripeljalo na cilj v Sloveniji. Tujine ne rabim.
S53AL je napisal/-a:P.s. Včeraj so me dve osebi iz CE iskali, vse povem točno kako in kaj. Ah saj ni panike imamo garmina. Na koncu sem jih iskal po Črnomlju...
S53AL je napisal/-a:Dimenzije gum niso spremenjene od nakupa avta.
Proteus je napisal/-a:S53AL je napisal/-a:Dimenzije gum niso spremenjene od nakupa avta.
Mogoče pa imaš delno zapacan RPM sensor.
S57RZ je napisal/-a:HERE WeGo-Offline Maps & GPS
free
VolkD je napisal/-a:Kdo odstopa ?
S53AL je napisal/-a:S57RZ je napisal/-a:HERE WeGo-Offline Maps & GPS
free
Preverjeno odlična aplikacija. Glas izklopiš in to je to. Hitrost avta pri 130Km/h pa odstopa za 4 Km/h.
SimonS je napisal/-a:Malo okoli google navigacije ...
Maps vedno najdejo naslov in lokacijo, ampak pot do cilja največkrat ni idealna. Celo daleč od idealne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov