I: preklopnik

Tu spada vse, kar prodajamo, iščemo, kupujemo, darujemo. Tu ne sodi komercialna prodaja. Komercialna prodaja se šteje kot oglaševanje, ki pa na forumu ni dovoljeno.

Moderator: forpobi

I: preklopnik

OdgovorNapisal/-a SimonS » 22 Jun 2018, 11:51

Pozdrav
Po eni uri brskanja po farnellovi strani sem obupal. Namreč iščem 3.polni dvojni preklopnik, ki bi zmogel preklapljati tja do 1A
Zakaj točno rabim. Na izhodu radija bi rad preklapljal stereo izhod (zvočnik) med 3. različnimi zvočniki.
Preklopnik najraje vidim rotacijski.

hvala za pomoč
SimonS
 
Prispevkov: 1567
Pridružen: 19 Jan 2015, 20:08
Kraj: Kobarid
Zahvalil se je: 209 krat
Prejel zahvalo: 262 krat
Uporabnika povabil: mucek
Število neizkoriščenih povabil: 28

Re: I: preklopnik

OdgovorNapisal/-a Jakey » 22 Jun 2018, 12:09

SimonS je napisal/-a:Pozdrav
Po eni uri brskanja po farnellovi strani sem obupal. Namreč iščem 3.polni dvojni preklopnik, ki bi zmogel preklapljati tja do 1A
Zakaj točno rabim. Na izhodu radija bi rad preklapljal stereo izhod (zvočnik) med 3. različnimi zvočniki.
Preklopnik najraje vidim rotacijski.

hvala za pomoč


Imam neke preklopnike, in sicer takšne, kot jih potrebuješ.
Ampak ti potrebuješ 2polnega z (vsaj) 3 stanji (ali še 4. stanjem kot OFF), ane? GND povežeš vedno na vse, pa preklapljaš samo 2 pola?
Podpis je izginil.
Uporabniški avatar
Jakey
 
Prispevkov: 1595
Pridružen: 03 Feb 2015, 15:57
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 132 krat
Prejel zahvalo: 108 krat
Uporabnika povabil: Proteus
Število neizkoriščenih povabil: 0

Re: I: preklopnik

OdgovorNapisal/-a eldi2011 » 22 Jun 2018, 12:14

http://si.farnell.com/schneider-electri ... dp/2614748

Iskati je potrebno sistematično.
Switch..... Rotaryswitch.... Potem pa uporabi filtre....
Uporabniški avatar
eldi2011
 
Prispevkov: 2058
Pridružen: 05 Feb 2015, 01:50
Kraj: Domžale
Zahvalil se je: 746 krat
Prejel zahvalo: 294 krat
Uporabnika povabil: s56rga
Število neizkoriščenih povabil: 126

Re: I: preklopnik

OdgovorNapisal/-a S53DZ » 22 Jun 2018, 12:22

https://www.ic-elect.si/catalogsearch/r ... preklopnik
Število preklopnih mest se nastavi z zatičem.
Uporabniški avatar
S53DZ
 
Prispevkov: 1144
Pridružen: 18 Jan 2015, 10:58
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 197 krat
Prejel zahvalo: 383 krat
Uporabnika povabil: S52O
Število neizkoriščenih povabil: 41

Re: I: preklopnik

OdgovorNapisal/-a eldi2011 » 22 Jun 2018, 12:25

Do ampera mu pa še precej manjka. Ta je za 150mA.

Verjetno pa boš moral imeti štiri polnega.... Odvisno od ojačevalca.
Uporabniški avatar
eldi2011
 
Prispevkov: 2058
Pridružen: 05 Feb 2015, 01:50
Kraj: Domžale
Zahvalil se je: 746 krat
Prejel zahvalo: 294 krat
Uporabnika povabil: s56rga
Število neizkoriščenih povabil: 126

Re: I: preklopnik

OdgovorNapisal/-a SimonS » 22 Jun 2018, 12:58

Hvala
Ne 3. je čisto dovolj. 4. zna biti celo moteče. Ojačevalec je majhen D-class 25W, ampak jih nikoli ne bo dal toliko iz sebe...
SimonS
 
Prispevkov: 1567
Pridružen: 19 Jan 2015, 20:08
Kraj: Kobarid
Zahvalil se je: 209 krat
Prejel zahvalo: 262 krat
Uporabnika povabil: mucek
Število neizkoriščenih povabil: 28

Re: I: preklopnik

OdgovorNapisal/-a eldi2011 » 22 Jun 2018, 14:22

Tale je za 2,5A pa še precej cenejši !
https://eu.mouser.com/ProductDetail/CK/ ... 5QcySkc%3d
Uporabniški avatar
eldi2011
 
Prispevkov: 2058
Pridružen: 05 Feb 2015, 01:50
Kraj: Domžale
Zahvalil se je: 746 krat
Prejel zahvalo: 294 krat
Uporabnika povabil: s56rga
Število neizkoriščenih povabil: 126

Re: I: preklopnik

OdgovorNapisal/-a SimonS » 22 Jun 2018, 17:48

To je to
Hvala
SimonS
 
Prispevkov: 1567
Pridružen: 19 Jan 2015, 20:08
Kraj: Kobarid
Zahvalil se je: 209 krat
Prejel zahvalo: 262 krat
Uporabnika povabil: mucek
Število neizkoriščenih povabil: 28

Re: I: preklopnik

OdgovorNapisal/-a Farkas » 22 Jun 2018, 23:23

Farkas
 
Prispevkov: 175
Pridružen: 22 Avg 2017, 09:06
Zahvalil se je: 73 krat
Prejel zahvalo: 29 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 5


Vrni se na Mali oglasi (Kupim, Prodam, Darujem)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov