Moderator: S53AL
borisz je napisal/-a:Mehčalca ne rabiš uporabljati nikoli. Preberite si sestavi in razmislite, če želite to imeti na koži, ki absorbira...
tega pa še opazil nisem.ker ima nerjaveč boben
MarkoM je napisal/-a:... moja je zadovoljna, torej je dober.
- glede na to da ti stroji nimajo izpuha skozi steno, se potem ta razlika med B in A razredom najbrž pozna v prostoru kjer je stroj postavljen ? Potem raje A-razred kondenzacije, pa če tudi gre za firmo slabega slovesa ?Protoncek je napisal/-a:Razred kondenzacijske učinkovitosti je dejstvo, kako dobro stroj paro utekočini. Stroj s toplotno črpalko namreč hladen zrak uporablja za hlajenje vodne pare. Če je ta učinkovitost manjša se več pare spusti v ozračje. Vsaj tako so meni razložili serviserji pri Electroluxu.
javr je napisal/-a:kaj si imel v ožjem izboru in zakaj je prevagal Beko ?
javr je napisal/-a:glede na to da ti stroji nimajo izpuha skozi steno, se potem ta razlika med B in A razredom najbrž pozna v prostoru kjer je stroj postavljen ? Potem raje A-razred kondenzacije, pa če tudi gre za firmo slabega slovesa ?
Kroko je napisal/-a:Samo Gorenja ne.
Ker ga je bivša vzela s sabojavr je napisal/-a:zakaj preteklik ?
koliko pa je na govoricah da stroji s toplotno črpalko ne morejo perila posušiti tako dobro kot navadni, v smislu da vedno ostane malce vlažno, tudi če daš na "najbolj suho"-program ?Protoncek je napisal/-a:Jaz zagotovo niti pogledam ne klasičnega.
jmivsek je napisal/-a:Kroko je napisal/-a:Samo Gorenja ne.
Meni se je Gorenje sušilni s toplotno črpalko odlično odrezal.
Natanko tako. Ob nakupu in ob servisiranju. Kolega je imel Miele, ko je izven garancije umrla kontrolna plošča je bila skoraj jurjatomazp je napisal/-a:... Le denarnica bo bolj zajokala.
javr je napisal/-a: Voznik je stroj lastnoročno postavil iz kombija na dvorišče. Ni me bilo doma da bi videl kako, a dvomim da je bil vesel da se lahko sam ukvarja s 50-kilskim strojem, povsod polepljenim z opozorilnimi simboli da morata z njim rokovati dva.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov