Kakšna barva avtomobila vam je všeč ?
Pa ne zdaj na dan s tem, da ferari ne more biti drugačen kot rdeč,.... ker ferarija ne verjamem, da bo kdo od vas kdaj imel.
Lahko pa upoštevate praktičnost. Recimo pregrevanje poleti, vidnost na cesti,...
Iztok je napisal/-a:Najbolj pogoste srebrne (metalik-srebrna če je komu ljubše) pa nisi dal v izbor?
Seveda ni, a je v anketi nemogoče našteti vse odtenke barv.zanka je napisal/-a:Srebrna ni siva.
Za sivo lahko povem tole: Nekoč, v starih časih nekdanje države, nisi mogel izbirati barve avta. Moral si sprejeti to, kar so ti ponudili, počakati (par mesecev) na naslednjo pošiljko ali izbrati drugačen avto. Pri prvem (Z-101) sem imel srečo, da so imeli le oker rumene. Ravno taki se mi dopadejo. Ko sem hotel kupiti nov avto, sem izbral takega, ki so bili večina že rezervirani za eno rent-a-car podjetje. Posameznikom so prodajali le najdražje primerke, ki so jim ostali. Ko sem prišel na vrsto, so imeli le srebrne metalizirane.SimonS je napisal/-a:Ni na izbiri. Metalik srebrna
- Ni pretoplo poleti
- Ne opazi se toliko umazanija
- Ne opazijo se toliko praske
VolkD je napisal/-a: Ja no -to bi bila siva v metalik izvedbi.
Silver is statistically the most popular colour buyers are going for these days, in terms of private new vehicle sales (not including fleet sales).
It is a safe colour as it's bright and stands out in low-light conditions.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov