Moderator: Proteus
Vse vidiš!glavic je napisal/-a:Na hitro jih vidim 33
VolkD je napisal/-a:Ste že obrali kivi ? Je že čas, ali ga pustim še kakšen dan ?
Temperature so ugodne in imam občutek, da so zrele rastline boljšega okusa. Ampak preveč pa ne maram da dozorijo, ker ko začno biti res sladki niso več dobri.
Mogoče pa res,.. bom to naslednje leto naredil drugače - eno cisterno od 1000l pa kapljično zalivanje.SimonS je napisal/-a:Voda!
Ocitno je imela ena več vode kot druga
Hahaha,... a ti sploh veš koliko vode preko leta popije ena kivi rastlina ?Nace je napisal/-a:Daisy pametni zalivalnik pa bo stvar rešena.
VolkD je napisal/-a:Mogoče pa res,.. bom to naslednje leto naredil drugače - eno cisterno od 1000l pa kapljično zalivanje.SimonS je napisal/-a:Voda!
Ocitno je imela ena več vode kot druga
Dolgo časa so mi bili kiviji zoprni, ker sem ob lupljenju imel mokre in lepljive prste.andrejj je napisal/-a:Zdaj pa sprašujem tisti ki imajo kivi.Olupiš ali celega pojeste?V bivši službi sem videl sodelavca ki je pojedel celega ne da bi olupil.
Saj niso dlakavi - mislim; ne čuti se dlakavosti, če je res mokro.Peter je napisal/-a: Dlakavi olupki mi nikakor ne gredo dol, niti na breskvah ne.
Upam, da ne naredijo še pametnega avta, ker se mi zdi, da potem marsikdo nebi sploh več prišel domoveldi2011 je napisal/-a:Ta telefon je tako pameten, da ve, kaj te bolj zanima, pa potem fokusira na tisto.....
tapneš na tisto kar bi rad slikal in potem telefon to izostri. Vsaj pri 2 leti starem LG G4S to tako deluje.pameten telefon, ki avtomatsko ugotovi, kje so antene in potem misli, da je treba točno to slikat
VolkD je napisal/-a: Če bo uspelo bom imel kivi, rastlino dvospolnik.
Slučajno. Nimam pojma kaj je bilo drugače.SamoBr je napisal/-a:A veš zakaj je eden uspel, drugi ne ? Si delal kakšen poizkus ali je to slučajno ?
Bova to kar s stolom poračunala.SamoBr je napisal/-a:Volk - kmet, kdaj boš meni to cepil.
Hahaha,.... se še ni zgodilo, da bi bilo tega preveč.SamoBr je napisal/-a:Če boš imel za prodajo odkupim. Moj noče pa noče cvetet.
Tako je,.. napak sem napisal, bom popravil. Sicer pa so dimenzije 3x3x3,3mNace je napisal/-a:Verjetno si misliĺ 30m3 vodnjak?
Vrni se na Zelena elektronika - pametno vrtičkarstvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov