VolkD je napisal/-a:...So že dokazali z GPS logerjem kje čaka.
Hm... kje pa to piše? (me zanima, za v bodoče...)?
VolkD je napisal/-a:...So že dokazali z GPS logerjem kje čaka.
Drži.Carko je napisal/-a:Ampak kakorkoli, zadnja informacija, ki je v tvojem primeru na voljo, je, da je pošiljka v rokah madžarske pošte.
Enako.yacksy je napisal/-a:Lahko potrdim, da so zadnje čase paketi dostavljeni v roku okoli 14 dni od naročila na AliExpress-u, kar je res impresivno. Če je le možno, uporabljam AE-jeve poštne storitve, kar pomeni, da nimam opravka z našo carino, zadnje čase pa mi pošiljko v roke preda kurir od Express One.
V korona časih so se naučili. Sedaj so pa veseli, ker je s tem manj dela. Ampak včasih potrebujejo podpis.reber je napisal/-a:V glavnem vsi poštarji vedo kako lahko pustijo, sedaj niti ne pozvonijo več, ko pustijo paket, zame je to v redu, prinesi, pusti in se ne obremenjuj
2023-07-20 08:54
GMT+1
Delivered
Package delivered
2023-07-20 07:19
GMT+1
Out for delivery
Out for delivery
2023-07-18 13:08
GMT+1
Received by local delivery company
2023-07-17 23:57
GMT+2
Clearing Customs
Import customs clearance complete
2023-07-17 23:57
GMT+2
Departed from customs
2023-07-17 23:28
GMT+2
Import customs clearance started
2023-07-17 23:27
GMT+2
Arrived at customs
2023-07-17 23:21
GMT+1
Leaving transit country/region
2023-07-17 18:33
GMT+1
Arrived in transit country/region
2023-07-17 12:28
GMT+1
Arrived at linehaul office
2023-07-17 03:52
GMT+8
Departed from departure country/region
2023-07-16 22:00
GMT+8
Leaving from departure country/region
2023-07-14 08:30
GMT+8
Export customs clearance complete
2023-07-14 07:30
GMT+8
Export customs clearance started
2023-07-13 13:04
GMT+8
Arrived at departure transport hub
2023-07-13 10:18
GMT+8
Departed from sorting center
2023-07-13 07:10
GMT+8
Received by logistics company
2023-07-13 07:10
GMT+8
Processing at sorting center
2023-07-12 14:07
GMT+8
Leaving warehouse
Package shipped out from warehouse
2023-07-12 13:59
Store processing the order
Package ready for shipping from warehouse
2023-07-12 04:08
GMT+8
Shipment information received by warehouse electronically
yacksy je napisal/-a:Lahko potrdim, da so zadnje čase paketi dostavljeni v roku okoli 14 dni od naročila na AliExpress-u, kar je res impresivno. Če je le možno, uporabljam AE-jeve poštne storitve, kar pomeni, da nimam opravka z našo carino, zadnje čase pa mi pošiljko v roke preda kurir od Express One.
To, da kamera ne deluje sploh ni pomembno,....reber je napisal/-a:... in ko mora paket odložiti v kader kamere, so bolj disciplinirani
valter je napisal/-a:yacksy je napisal/-a:Lahko potrdim, da so zadnje čase paketi dostavljeni v roku okoli 14 dni od naročila na AliExpress-u, kar je res impresivno. Če je le možno, uporabljam AE-jeve poštne storitve, kar pomeni, da nimam opravka z našo carino, zadnje čase pa mi pošiljko v roke preda kurir od Express One.
Ko bi tudi meni![]()
![]()
So mi že dve pošilki zapravili. Eno sem slučajno še rešil ko sem videl da daje paket k tretjemu sosedu (kar tako čez ograjo) .
Dveh pa ni več.
Z pošto pa normalna dostava.
So pa totalno neodzivni , tako da ne vem kaj naj naredim. Enostavno si ne upam nekaj naročiti , saj v primeru da gre preko njih (Express One.si) bo zopet izgubljena.Problem je v številkah hiš , saj je na isti številki kar nekaj hiš (199 a-do f..) kar pa je za njih vse isto..)
V glavnem s to kurirsko službo je ena navadna ŠTALA..
Tako je! Pri tem je treba vzeti v zakup, da bo naša pošta hotela še nekaj več kot 3€ za posredovanje. Torej je lahko nekdo drug te tri evre dražji. Smo še vedno v plusu za vsaj 14 dni hitrejšo dostavo.zanka je napisal/-a:AE Saver in AE Standard.
Sicer pa velikokrat enak izdelek prodaja še kdo drug, ki ponuja izbor teh dveh.
Jaz pa v petek.Dorijan je napisal/-a:Sem dobil danes
Mislim, da se tudi kitajci malo prilagajajo glede na to kdaj in kako dobijo potrditve o prejemu.zanka je napisal/-a:Namerno sem pri nakupu izbral Cainiao Super Economy in še kupil nekaj drugih stvari z AE Saver. Vse pripeljal Express One.
Si mislil od tukaj ?kobranka je napisal/-a:Lahko potrdim, da je zadnje naročilo iz TEMU prispelo z DPDjem in brez dodatnih obdavčitev s strani kurirske službe...
Zanimivo, prvič čujem za to trgovino. Imajo kar zanimive stvari. Tudi cene so zanimive, a moraš nabrati za vsaj 10€, da gre zadeva v naročilo.kobranka je napisal/-a:Tako je.
Zanimivo, pri meni je bil zadovoljen z 10,67€.kobranka je napisal/-a:Meni je reklo, da moram nabrati vsaj za 20€.
O to pa poznam. To se je dogajalo v Senožečah. Namesto, da bi pogodbenik pošiljke dostavil je pošiljko označil kot neuspešna dostava, čeprav ni premaknil riti od doma. Potem je pa čakal, da pride še kaj drugega za tisto smer. Na ta način si je zmanjšal stroške in prihranil čas. No zdaj ima časa na pretek, dostavlja pa nekdo drug.SiByte je napisal/-a:Kakšne imate kaj izkušnje z ExpressOne v zadnjem času? Zadnje čase redno dobivam od AliExpress-a maile o neuspešni dostavi pošiljke. Če grem na sledenje piše, da je bil spremenjen datum dostave. Pol pa traja vsaj en teden v veliki večini primerov še dlje, da dostavijo.
Protoncek je napisal/-a:A ne dobiš sporočila na dan dostave?
mirkatmir je napisal/-a:Preko katere pošte gre izbira "Choice" na AliExpress-u, kjer je napisano, da je "Free Shipping" ni pa jasno navedeno, preko katere pošte gre?
Ali pa jaz ne najdem
Vrni se na Obvestila in novice ter zanimivosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov