VolkD je napisal/-a:Tisti ICE za 12€ nebi bil slab nakup.
s54mtb je napisal/-a:
edit...
Hm, aja, je že december... Volk?
s54mtb je napisal/-a:Prvi pravi mraz je to noč...
Ne, to je še po starem. Mi nagajajo driverji.lado je napisal/-a:1200 dpi?
Kaj pa slikica narejenega ?s54mtb je napisal/-a:Še malo dokumentacije....
Ne, ne,.... mu je že odzvonilo. 10 min po tem je spustil dim.s54mtb je napisal/-a:Sicer je videti, da ima osciloskop verjetno nekaj težav, ampak se mi zdi, da ti nekaj "zvoni".
VolkD je napisal/-a:Tudi tistega šuma v vodoravnem delu nebi smelo bit. Dokler sem uspel pogledat, kaj naj bi to bilo se je že kadilo.
Pa smrdelo tudi. Jutri bom odprl, da vidim škodo.
s54jp je napisal/-a:Razmišljam kaj se to dogaja z mednarodno pošto pri nas.
(iz Kitajske, Nemčije, Poljske...)
Kaj počnem?
Nič. (ni komponent)
Čakam zastonj poštarja.
Ali se bomo še "jokali" za Adrio Airways - dostava pošte iz tujine se je krepko podaljšala.
Pa ne samo pri meni, ampak skoraj pri vseh z katerimi sem zadnji čas govoril.
Opažate tudi vi kaj podobnega?
Nič se več ne govori o novi nacionalni letalski družbi - nekam je "propadel" interes za nacionalnega letalskega prevoznika.
Uff,.. v silnem razburjenju sem tu zagrešil eno slabo poved. Gre se za dva osciloskopa. Enega digitalnega, ki šumi, moram še videti kaj je s tem in enega analognega Tektronicsa. Slednji je izpustil dušo. Meril sem z digitalnim Rigolom, ampak ker sem hotel boljšo sliko sem prinesel še analognega. Dokler sem napeljal vse kable in se pripravil je zadeva zadimila celo delavnico - obupno smrdi.DusanK je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Tudi tistega šuma v vodoravnem delu nebi smelo bit. Dokler sem uspel pogledat, kaj naj bi to bilo se je že kadilo.
Pa smrdelo tudi. Jutri bom odprl, da vidim škodo.
X2 kondenzator.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost