Darko, vse to sem jim napisal (celo dvakrat!), pa sem obakrat dobil enak odgovor (originala nimam več, ker je to že kaj nekaj časa nazaj), in sicer da sestra NE velja za mojo ožjo družino in da nima veze če živi v isti hiši. Dokler je bil oče živ in je bilo pisano nanj bi veljalo, zdaj pa ne več (takrat bi morali odpovedati...). Moja ožja družina pa so žena in otroci, nič drugega. Glede "skupnega gospodinjstva" so mi celo napisali, da ta fraza sploh ne obstaja več
Glede avtoradija pa

Čudni zakoni.
Ja, to so bili časi socializma. Sestra in mož sta imela še fičkota in enkrat, ko sta bila v LJ sta ob povratku do avta na šipi dobila obvestilo, da morata prijaviti radijski sprejemnik. Kako so takrat ugotovili, da tega nimata mi še danes ni jasno, sklepam pa, da je nekdo hodil po LJ in gledal v avte kdo ima avtoradio ter lepil opozorila. Potem so se tisti najbolj naivni sami javili
Napiši jim tudi, da več ne more gledat njihovih TV programov, ker rabi novo televizijo za sprejem HD programov, tega si pa ne more privoščit zaradi financ itd...
Ne bo šlo, saj si gotovo bral članek zadnje dni: tudi pametni telefon velja, pa tablica, računalnik...samo da imaš dostop do interneta, ostalo jih ne briga.
Moral bi iti do kakega odvetnika, pa se mi, resnici na ljubo, ne da zaradi "usranih" 12 evrov, ker bi vsakega odvetnika plačal več...