Hi, ne bi si mislil, da bo moje razmišljanje potem, ko se je vanj Darko obregnil, dvignilo toliko prahu

. Mogoče se nisem prav izrazil, ko sem napisal 'onemogočiti', bil sem pa res razočaran nad takim početjem. Že spet sem druge ljudi sodil po sebi

, le kdaj se bom naučil... No pa, da malo pokomentiram raznorazne odzive. Nekaterim so oglasi odveč, jaz pa mislim, da je prav, da so, sploh pa licitacije, te so tako ali tako bolj za zabavo. Zneski so smešni, vendar sem ter tja le kakšna stvar zamenja lastnika, nekomu ne pomeni nič, drugemu pa nekaj, če ne veliko. Recimo, ko pospravljam mojo kramo, bi bilo najlažje, da zraven postavim kanto in zmečem stvari, ki jih ne rabim noter, ter odpeljem na Infrastrukturo, kot se na Bledu Imenuje Komunala. Skoraj nobenega dela in potrate časa. Pa vzamem v roke kakšno vrednejšo in še uporabno stvar, jo včasih podarim ali pa na licitaciji 'prodam', za znesek, ki komaj pokrije delo in zapravljen čas za slikanje, pisanje oglasa, spremljanje oglasa, odgovarjanje na razna vprašanja, pakiranje in končno, če ni osebnega prevzema, oddaja na pošti... Isto je s podarjenimi stvarmi. Pred včerajšnjim sem nesel na pošto 6 (šest) paketov, od tega dve stvari prodani, izkupiček za obe 3,- €

, štiri pa podarjene. Res je, da so mi trije od prejemnikov nakazali nekaj več za poštnino, kot je bila,
hvala. No pa smo pri četrtemu. Tako kot vsem ostalim, sem takoj, ko sem prišel s Pošte domov, pod ZS sporočil višino poštnine. Do danes nič, zato sem ga danes pod ZS vprašal samo, če je paket v redu dobil, poštnine nisem omenil...- do sedaj kljub temu, da je sporočilo prebral - n i č, pa Darko pravi da ZS dela čudeže..

. Zgleda, da si misli, če si mi že to 'šenkal' pa še poštnino plačaj. No tudi, če mi jo ne povrne, me zaradi 2,39 € (je bil kar velik paket za to poštnino!) ne bo konec, pa saj so mi drugi povrnili nekaj več.... Mislim pa, da bi bilo škoda, da z neko restrikcijo posežemo na ta del foruma, ker nihče nikogar ne sili, da ga pogleda - bere, če mu prodajanje in kupovanje ni všeč. Ostajam še vedno pri prepričanju, da je škoda vreči v smeti nekaj, kar bi sočloveku lahko koristilo...
Cveto