xfce je napisal/-a:Mene zelo zanima sejem, bi se ga z veseljem udeležil. Ima kdo kakšne proste kapacitete za prevoz? Sicer moram še pogledati kako in kaj, bom moral stisniti, ker imam nekaj naročil in jih bo potrebno podelati do časa
mucek je napisal/-a:Maja je bilo ze skoraj prepozno za kako pametno sobo dobit,,,
xfce je napisal/-a:Nič malce bom premislil, mogoče bom šel kar z avtom. Roko na srce, do tja je 5 ur vožnje, gor in dol 800 km (še cel tank ne gre), če grem ob 4h zjutraj sem lepo ob 9h gor. Sem tja do 6 ure in sem pred polnočjo nazaj.
xfce je napisal/-a:Mislim, da je toliko sejma zame dovolj. Če bi pa še naslednji dan bil cel, bi pa še prespal. Tudi opcija z vlakom verjetno ni slaba izbira.
s56rir je napisal/-a:Ne trdim, da ni večjih sejmov. Pravim samo, da je en dan za konkretno sejem elektroniko (pre)malo, če si ga hočeš res ogledati.
Ima pa vsak (pravico na) svoj pogled na stvari. xfce si ga bo glede tega sejma ustvaril letos.
tilz0R je napisal/-a:En dan je samo 25%
VolkD je napisal/-a:Pred leti sem bil, upam da bom šel še kdaj.tilz0R je napisal/-a:En dan je samo 25%
Se ne strinjam, sem bil vse dni, pa se definitivno ni dalo videt 100%. Tako da,.. En dan je zelo malo.
VolkD je napisal/-a:Seveda se strinjam, ampak se boš tudi t strinjal, da se v enem dnevu ne da videti 25% sejma, ampak precej manj.
PPG78 je napisal/-a:Našel sliko s54mtb na uradni twitter strani PCBway
https://twitter.com/PCBWayOfficial/stat ... 0049964033
LP, Peter
Vrni se na Obvestila in novice
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov