ima kdo to doma? Bi kdo to kupil stestiral in povedal, če deluje? Potem bi pa še jaz kupil

Moderator: S53AL
s54jp je napisal/-a:Tekočina za vabo: kak deciliter dva vode, malo piva, sok od sadja katero se nahaja v bližini in ga napadajo sršeni (pri meni grozdje, jabolka) plus malo kisa če so v bližini čebele. Če čebel ni, kis izpustimo.
Gorenjsko razmišljanje.xfce je napisal/-a:Živjo,
ima kdo to doma? Bi kdo to kupil stestiral in povedal, če deluje? Potem bi pa še jaz kupil..
s54jp je napisal/-a:Če se pa slučajno zgodi, da pri prezračevanju prostorov kakšna "zaide" noter prav pridejo takšni pripomočki kot so na sliki.
Bili so po ceni v Pordenoni, dobijo se, verjamem, še kje.
...
s54jp je napisal/-a:Če se pa slučajno zgodi, da pri prezračevanju prostorov kakšna "zaide" noter prav pridejo takšni pripomočki kot so na sliki.
Bili so po ceni v Pordenoni, dobijo se, verjamem, še kje.
Učinkoviti so za vse leteče pošasti, komara, mušico, kar raznese.
Iztok je napisal/-a: To se dobi v šparu, leklerku, itd. za par €. Imam jih že par let in so pogojno dobri za ves mrčes ... še najmanj pa za muhe ker so prehitre in preveč cikcakajo.
Iztok je napisal/-a: Za past zunaj pa je dovolj nepredelana plastična steklenica...
xfce je napisal/-a: Kako ga polneš, glede na to, da ne gre v navadno vtičnico?
Taka zadeva mi (na vikendu) kar dobro služi.xfce je napisal/-a:s54jp je napisal/-a:Pri nas je tako, večino časa ni muh. Poleti imamo pa kdaj odprta vrata iz kuhinje ven na svež zrak, pa se hitro zgodi, da pridejo notri 2-5 muh. Sedaj sem jih polovil z loparjem. Samo zanimivo bi bilo imeti neko konstantno past za muhe, da če pridejo notri, da počasi "izginejo"
Ivan je napisal/-a:Taka zadeva mi (na vikendu) kar dobro služi.
Protoncek je napisal/-a: Zelo dober test je bil dolga leta nazaj v vojski, ko sem bil v Somborju, kjer je bilo komarjev miljarde, največ v WCju. Je sovojak nabavil tak piskač in ga v WC ju vklopil pol metra stran od nekaj sto komarjev - niti eden se ni premaknil. Je romal piskač direkt v kanto...
Ja, psi in mački pa znajo pobegnit, ja... (torej deluje, le na napačne "živali")
Protoncek je napisal/-a:Tisti "insect killer" z modro lučjo (vsaj meni) ne deluje nič, imam doma že dooolgo, pa nisem vanjo ujel ene muhe/komarja... že kar nekaj let se ne trudim in ne zapravljam elektrike z njo, ker pač ne deluje.
Ravno tako je ultrazvočni piskač popolnoma zanič. Zelo dober test je bil dolga leta nazaj v vojski, ko sem bil v Somborju, kjer je bilo komarjev miljarde, največ v WCju. Je sovojak nabavil tak piskač in ga v WC ju vklopil pol metra stran od nekaj sto komarjev - niti eden se ni premaknil. Je romal piskač direkt v kanto...
Ja, psi in mački pa znajo pobegnit, ja... (torej deluje, le na napačne "živali")
satelitko je napisal/-a:... sicer čisto off topic, ampak "Koja klasa?"
Protoncek je napisal/-a:satelitko je napisal/-a:... sicer čisto off topic, ampak "Koja klasa?"
1986-87. Plavc sem bil, vezist. No, po treh mesecih sem šel v Zadar.
Protoncek je napisal/-a:Tisti "insect killer" z modro lučjo (vsaj meni) ne deluje nič, imam doma že dooolgo, pa nisem vanjo ujel ene muhe/komarja... že kar nekaj let se ne trudim in ne zapravljam elektrike z njo, ker pač ne deluje.
Protoncek je napisal/-a:Saj problem ni v napetosti, ampak v dejstvu da golazen niti ne pride v bližino te lučke. Kakšen procent UV spektra je tu, z obzirom, da je žarnica na nitko je tudi vprašanje...
Carko je napisal/-a:Za komarje svetlobne plasti ne delujejo.
Po forumu brska: SemrushBot in 1 gost