shranjeno.alividmar je napisal/-a:TAA765 uA796
Hmmm,... če bi čip videl v živo nebi nič prebral z njega. Tule sem fotografiral s polarizacijskim filtrom, drugače nebi bilo nič.alividmar je napisal/-a:SFC2709C
Se prav trudiš, da daš slabe fotografije?
Kakorkoli - neverjeten si!alividmar je napisal/-a:Darktable mi je bil v pomoč.
DusanK je napisal/-a:Je pin 6 Vcc(Vdd), pin7 pa GND?
Optična?
Oznaka?
VolkD je napisal/-a:
Si9120
Tole sem že mislil, da je brez nožic in sem hotel vreči proč. No pravočasno sem zagledal, da je tak že od rojstva.
Datasheet sicer je, kakšnega primera pa ne najdem zraven.
Ko bo čas, bom naredil kakšen majhen switching napajalnik.
No meni so rekli, da je to delal Ei Niš. Od tega tudi prva črka E pri oznaki.ivor je napisal/-a:Tudi sam imam nekaj podobnih čipov rjave barve. Ko so bili nabavljeni, se je govorilo da jih proizvaja RIZ.
Tudi sam sem testiral. Ugotovil sem, da od teh rjavih škatlic ne bo koristi.ivor je napisal/-a:Moje rjave "yugo" čipe sem pred nedavnim ponovno testiral in vsi defektni so takoj končali v smeteh. Sedaj vem, da bi se jih še dalo koristno uporabiti.
VolkD je napisal/-a:
Nimam pojma kaj je tole. Tudi sicer prvič vidim čipe, ki so spodaj bele barve.
Ja super, a je en majhen problem. Jaz imam samo teh sedem ali osem,...PPG78 je napisal/-a:Na youtube jih en rus "reciklira" - klik.
Ja, v tej postajo so bolj uporabne druge stvari. Končni treanzistor recimo. Ali pa RF porcelanski kondenzatorji za izdelavo filtrov in/ali končnih stopenj.alividmar je napisal/-a:Glede na to, da je iz motorole GM350, ga znaš še kam vtakniti.
Aha! In s temi vrati se lahko marsikaj naredi! Preizkušeno.DusanK je napisal/-a: Nima oken ima pa 900 vrat...
VolkD je napisal/-a:Aha! In s temi vrati se lahko marsikaj naredi! Preizkušeno.DusanK je napisal/-a: Nima oken ima pa 900 vrat...
koala33 je napisal/-a:PZO - pripravljeno za odpad
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost