DMR115.JernejL je napisal/-a:Kateri model radia je, in kaj so bili originalni simptomi?
Po vsej verjetnosti ja, saj si drugače ne znam razlagati požrtih nožic in povezav.JernejL je napisal/-a:Vprašanje: a je imel radio vklopljen na bateriji?
Ja, moral bom pregledati čisto vse elemente na tej plošči.mondxxi je napisal/-a:Tega še poglej, če je ok. Meni je videti na sliki nekam reven...
Če ne bo druge, bomo predpostavili, da je tale L7 enak tistim na drugi plošči. Potem bomo pa merili in poiskali ekvivalent.robi je napisal/-a:Je pa več L7 elementov gor.
Drži. A razen tega je še kup drugih elementov z L7 oznako.robi je napisal/-a:Za L7 meni vrže ven, da je 2SC1623-L7
VolkD je napisal/-a:Drži. A razen tega je še kup drugih ... z L7 oznako.robi je napisal/-a:Za L7 meni vrže ven, da je 2SC1623-L7
Radio ni nič kriv. Po tej logiki bi morali prepovedati avtomobile in nože.javr je napisal/-a:te radie bi morali prepovedat. Budale na gradbišču to dajo naglas da moraš vpiti na sogovornika ki je meter stran od tebe
javr je napisal/-a:te radie bi morali prepovedat. Budale na gradbišču to dajo naglas da moraš vpiti na sogovornika ki je meter stran od tebe
Ja dajte no s tem,.... bodo pa drugačne prinesli - problem je v ljudeh ne v radiju.Pobes je napisal/-a:javr je napisal/-a:te radie bi morali prepovedat. Budale na gradbišču to dajo naglas da moraš vpiti na sogovornika ki je meter stran od tebe
Se strinjam, tudi v delavnicah bi jih morali. Ker eni nimajo nobene mere, kot da smo na koncertu.
Kar spremeni na 100%.DusanK je napisal/-a:Sem 99,9999999999999999% prepričan, da je na drugi strani dodatnih 5 kontaktov, zamaknjenih glede na sprednje, ki so vidni.
Tale bi bil kar pravi.DusanK je napisal/-a:Pitch 2mm:
Bottom Entry Single Row Female Header 2.00mm Pitch 10 PIN
http://www.connray.com/bottom-entry-fem ... ch-10-pin/
Si kaj našel ?Saso je napisal/-a:https://uk.farnell.com/wurth-elektronik/61301015721/connector-rcpt-10pos-1row-2-54mm/dp/2827899
Mogoče imam še kakega doma, pogledam zvečer.
Res je TH, a je problem, da je footprint povsem drugačen. Ne samo to. Obstoječa je narejena tako, da so v tiskanem vezju luknje, ki omogočajo, da gredo kontakti drugega dela konektorja skozi vezje. Pri tem konektorju pa to ni izvedljivo.Obelix je napisal/-a:Poglej 640-BF08510A0240ND. Je TH verzija.
Bom sicer moral nožice štukati, a drugače so čisto take kot jih potrebujem.airwolf je napisal/-a:Našel v predalu.
Hvala za idejo; sem o tem že razmišljal,... airwolf, pošlji kakšen kontakt več kot 10, da se bo dalo tole delat,...ivor je napisal/-a:Morda bi se dalo izvleči in zamenjati samo poškodovane kovinske kontakte in pustiti originalno plastiko konektorja.![]()
Vrni se na Elektronika - popravila
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost