dobil konektor od airwolfa,... Žal je raster 2,5. Bo treba ravno kontakte menjavat. Ampak kaj, ko so novi za malo preveliki.robi je napisal/-a:A si uspel še kaj nagruntat?
VolkD je napisal/-a:Ampak kaj, ko so novi za malo preveliki.
A! !!!robi je napisal/-a:Sem prej sestavil in sprobal, pa ne dela.
jah no,.... poplave se pojedle samo par vezic, ostalo bo nekako. Na tole sem padel, zdaj moram pa plavat. Ampak saj sem vajen.satelitko je napisal/-a:Neizmerno občudujem Mojstre in "mojstre", ki "popravljajo" raznorazne elektronike od klima naprav, pralnih in vseh ostalih strojev - brez periferije.
Jaz se tega ne grem.
VolkD je napisal/-a:En kup meritev in pregledov, a je hudo težko, ker ne veš kaj bi moralo biti in kaj ne.
Na tale element 12V sicer pride, a naprej je ... Nimam pojma kaj bi moralo biti. Vendar sumim, da je zaradi vpliva vode izpustil dušo. Po moje je kak regulator. Datasheeta za tole ne najdem, zato prosim vas, če bo kdo večje sreče kot jaz sam.
Bi znalo biti. Se mi je že zgodilo, da sem napetost meril na nožici in je bila, a samo dokler sem s sondo tiščal nožico navzdol.Lojz je napisal/-a:Slika je bolj meglena in se ne vidi dobro. Da ni tam prekinjena povezava (rumena puščica)?
airwolf je napisal/-a:Imam enega, ki so ga povozili.
Bomo nekaj ščarali.
Tole je pa ratalo že tako osebno, da je plačilo zadnja stvar, ki mi na pamet paderobi je napisal/-a:airwolf je napisal/-a:Imam enega, ki so ga povozili.
Bomo nekaj ščarali.
Če se da kaj skombinirat, bi lepo prosil. Proti plačilu seveda.
Vrni se na Elektronika - popravila
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov