skat je napisal/-a:Znanec mi je prinesel za popravit kartico od Bagat šivalnika... Ali slučajno kdo ve kateri čip je skurjenec ? Pregorelo je še par diod, zenerca ZD1 ZF12V, vezica spodaj in še kaj... Dobro bi bilo če bi imel tudi pravi načrt vezja.
kobraN je napisal/-a:skat je napisal/-a:Znanec mi je prinesel za popravit kartico od Bagat šivalnika... Ali slučajno kdo ve kateri čip je skurjenec ? Pregorelo je še par diod, zenerca ZD1 ZF12V, vezica spodaj in še kaj... Dobro bi bilo če bi imel tudi pravi načrt vezja.
Najprej moramo vedeti kateri BAgat šivani stroj je po nazivu, tej je kar nekaj in tudi teh kartic je kar nekaj--tudi kartice novejše izdelave in z drugačnim razporedom . Tako da je potrebno navesti model šivalnega stroja ....Ruža ....Slava ...Danica ....
Jakey je napisal/-a:Tvoj sheme so si toliko različne, da se po zgolj 1 komponenti vidi, da ni noben od teh, ki si jih prilepil. On ima namreč 14 pinski čip, na tvojih shemah ga ni nikjer.
Jakey je napisal/-a:kobraN je napisal/-a:skat je napisal/-a:Znanec mi je prinesel za popravit kartico od Bagat šivalnika... Ali slučajno kdo ve kateri čip je skurjenec ? Pregorelo je še par diod, zenerca ZD1 ZF12V, vezica spodaj in še kaj... Dobro bi bilo če bi imel tudi pravi načrt vezja.
Najprej moramo vedeti kateri BAgat šivani stroj je po nazivu, tej je kar nekaj in tudi teh kartic je kar nekaj--tudi kartice novejše izdelave in z drugačnim razporedom . Tako da je potrebno navesti model šivalnega stroja ....Ruža ....Slava ...Danica ....
Ne drži.
Tvoj sheme so si toliko različne, da se po zgolj 1 komponenti vidi, da ni noben od teh, ki si jih prilepil. On ima namreč 14 pinski čip, na tvojih shemah ga ni nikjer.
Drugače pa, spet elektronika ni toliko različna med posameznimi šivalnimi stroji, da če najde enega, ki ima ta čip, bo za ostale (ki imajo iste čipe) dosti podobna shema.
Jakey je napisal/-a:CA339E
Vrni se na Elektronika - popravila
Po forumu brska: Amazonbot in 1 gost