s54mtb je napisal/-a:Plezanje po lipi ni najbolj zdravo početje ker je les krhek. Je pa kar "napeto", ko začne ružit po krošnji. Še bolj zabavno je, ko ti letalo pristane na vrhu kakega drevesa, kamor ne moreš splezat.
Propelerji so pa itak potrošna roba.
EL84 je napisal/-a:xfce,
za primer, ko ti bo dron obvisel bolj na koncu vej, imaš v Škofji Loki dvigalo na Unimogu, ki se stegne 29m. Meni je rešil s smreke avion in niti ni bilo predrago.
Pležeš lahko, sam dol ne smeš pasti!s56vha je napisal/-a:Samo ne plezat po žlebovih cerkva
SimonS je napisal/-a:Za letošnjo zimo sem si zadal razbiti DJI-ej protokol in opremiti drona z roko. Mogoče pride za prav tudi za reševanje ostalih dronov
Zakaj pravno DJI? Poceni in zelo zmoglivi droni.
SimonS je napisal/-a:Za tak dron sestavit je drobiž in enostavno. Da tak dron lepo leti, pa je vse prej kot enostavno. Sem že izdelel dva in po več mesecih obupal, ker nista izpolnila mojih pričakovanj. Enostavno preveč parametrov, da stvar leti lepo.... DJI enostavno vzameš iz škatle in leti. Enostavnost upravljanja pa je tudi otročje lahka.
igo je napisal/-a:SimonS je napisal/-a:Za tak dron sestavit je drobiž in enostavno. Da tak dron lepo leti, pa je vse prej kot enostavno. Sem že izdelel dva in po več mesecih obupal, ker nista izpolnila mojih pričakovanj. Enostavno preveč parametrov, da stvar leti lepo.... DJI enostavno vzameš iz škatle in leti. Enostavnost upravljanja pa je tudi otročje lahka.
Kaj pa je lahko pri doma sestavljenem dronu narobe?
Če osi motorjev tvorijo robove visoke piramide in je težišče v točki pod presečiščem ravnin propelerjev, možnosti za težave sploh ni.
S53AL je napisal/-a:Je to vredno tega denarja? https://hud.si/trgovina/rc-modeli/kvadr ... kOEALw_wcB
Ali pa kaj podobnega za tam do 200€
tomazp je napisal/-a:Dobra alternativa ognjemetu. 2000 dronov.
VolkD je napisal/-a:... strošek je samo prvo leto...
Vrni se na Letala in razni kopterji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost