To sem pa pozabil odgovoriti. Seveda bo tudi zate.eldi2011 je napisal/-a:Še vedno sem na voljo, pa zainteresiran za stojalo.
To sem pa pozabil odgovoriti. Seveda bo tudi zate.eldi2011 je napisal/-a:Še vedno sem na voljo, pa zainteresiran za stojalo.
VolkD je napisal/-a:Smiselno je torej da sta zategnjena čim bolj enako. Najlepše to naredimo z ročnim vrtalnim strojem, ki mu nastavimo moment, naprej pa spodrsne.
Tega trika se pri križnih in glavah na - ne moremo iti.
To pa je seveda še boljša varianta.Cloud je napisal/-a:Moment ključ z adapterjem na 1/4" in primerent bits?
Kitajci. Ebay.Obelix je napisal/-a:Če ni skrivnost bi me zanimalo kje ste nabavili vodila ?
VolkD je napisal/-a:Tista poševna strmina vzame kar precej časa, ker je odvzemanje po Z osi čisto majčkeno.
Jakey je napisal/-a:A zakaj nebi te priprave vpel v primež pod kotom rezkanja?
VolkD je napisal/-a:Zato, ker je pri vsakem preprijemanju obdelovanca potrebna meritev pozicije obdelovanca. To zahteva menjavo orodja - v stročnico gre merilna glava in nato meritev v vsaj treh točkah (v konkretnem primeru pa še meritev nagiba). Šele nato gre v stročnico še rezkar, katerega dolžino je ponovno potrebno izmeriti. Vse skupaj je potem še za razred zamudneje.
Vsaka napaka pri tem merjenju, ki ni ravno enostavno in zahteva pazljivost, lahko pokvari kos, ali pa celo odnese rezkar.
Verjetno bom moral narediti par video predavanj - tutorialov, da bodo te stvari jasne.
Jakey je napisal/-a:Se nebi strinjal za točno ta primer. Tudi če imaš zračnosti za tiste vijake po 2 desetinki, bi z rezkarjem dosti hitreje prišel čez.
Tudi če zgrešiš kot za +/- stopinji, je zadeva še vedno uporabna in se popolnoma nič ne spremeni za uporabnika.
Meni?eldi2011 je napisal/-a:Vse v redu, ampak od kje ti ideja da bi žago tiščal dol ko žagaš ??
Najprej bo treba poiskati pravi navojni sveder za M6 slepe luknje.Vrni se na Izdelava tiskanega vezja v domači delavnici
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost