Sploh ne vem, da obstaja kaj takega za napumpat. Daš kakšen link ?Cloud je napisal/-a:Si probal te mokre markerje ki se jih "napumpa"? Ne vem pa točno številko od eddinga.
VolkD je napisal/-a:Še tole: Moj priljubljeni edding 141F je postal drag kot žafran - klik.
No tole je pa ideja, ki je nisem niti slišal še, kaj šele, da bi poizkusil. Se mi zdi pa zelo zanimiva, tako, da bo to treba preizkusiti. Edino kombinacija aceton/toner se mi sliši kot nekaj, kar je lahko velika packarija. Ampak saj se tudi s flomastrom lahko konkretno umažeš.s54mtb je napisal/-a:Odpadni toner, aceton in ustrezen čopič https://www.rayher.si/izdelek/DR2810810 ... -sy81-10-0
s54mtb je napisal/-a:Lahko pričneš z lakom za nohte.
s54mtb je napisal/-a:Lahko pričneš z lakom za nohte.
Videl in preizkusil. Lepo deluje, a sem dobil same take ki so debelejše od milimetra. To je eno, drug problem je, da ne starta barvanja takoj, ampak šele čez kakšen mm.cero je napisal/-a:Podobna zadeva s tem lakom so flomastri z bleščicami, noter imajo celo kroglico za mešanje laka in bleščic, nanašanje pa je občutno lažje.
VolkD je napisal/-a:Sploh ne vem, da obstaja kaj takega za napumpat. Daš kakšen link ?Cloud je napisal/-a:Si probal te mokre markerje ki se jih "napumpa"? Ne vem pa točno številko od eddinga.
VolkD je napisal/-a:Aja, ... to ste mislili pod "napumpat". Slabe izkušnje imam,.... najprej nič barve, potem pa velika kaplja ravno tam kjer res ni treba.
Vrni se na Izdelava tiskanega vezja v domači delavnici
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost