K:Letra tag

Tu so vsi oglasi, ki so se iztekli, katerih stvari so prodane,....

Moderator: forpobi

Re: K:Letra tag

OdgovorNapisal/-a Protoncek » 05 Jan 2023, 21:59

VolkD je napisal/-a:
Protoncek je napisal/-a:Namreč, "ne potrebujem" je več ali manj zgolj tolažilni izgovor, ...
Ne, napoto dela.

Tegale pa ne razuzmem.. V meniju imaš namesto... 32 opcij dve več, torej 34. Itak od teh 32-ih rabiš samo tri, štiri, ostale se nikoli ne rabi. Napoto ti torej delata dve vrstici več v meniju? :_CR :_rolling

najhuje je, da nima pike na tipkovnici - stari ima. Pa ne bom vse še enkrat,... preberi temo.

Hm... hja, torej je to, kar sem tudi jaz napisal: za par € ne pričakovat čudeža. Če nima pike nisi naredil domače naloge in preveril pred nakupom - razen, če si ga dobil v dar..., v tem primeru nisi ti kriv... je pa potem spet res da se "šenkanem konju ne gleda v zobe".
Sicer piko ima, samo ne direktno - je treba v meni (insert, OK, s tipkami poiščeš). Bedasto, res. Enaka butasta napaka kot ABCD tipkovnica. Takih modelov se ognem na daleč.
Uporabniški avatar
Protoncek

Kraj: Mengeš
Zahvalil se je: 682 krat
Prejel zahvalo: 810 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 166

OdgovorNapisal/-a VolkD » 05 Jan 2023, 22:11

Protoncek je napisal/-a:Tegale pa ne razuzmem.. V meniju imaš namesto... 32 opcij dve več, torej 34. Itak od teh 32-ih rabiš samo tri, štiri, ostale se nikoli ne rabi. Napoto ti torej delata dve vrstici več v meniju? :_CR :_rolling
Ko boš natisnil 5k nalepk boš razumel tiste drobne stvari, ki so zlata vredne (in jih stareši model ima). Recimo to, da si starejši model zapomni ali si bil v num lock modu ali v alfa modu, če se ugasne zaradi šparanja. Novejši si tega ne zapomni.

Protoncek je napisal/-a:Hm... hja, torej je to, kar sem tudi jaz napisal: za par € ne pričakovat čudeža.
Ja ampak starejši, cenejši to ima. Torej bi po tvoje moral pričakovati, da so novejše in dražje stvari slabše.
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

Kraj: Kačiče (Divača)
Zahvalil se je: 17368 krat
Prejel zahvalo: 9514 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 255

OdgovorNapisal/-a Protoncek » 05 Jan 2023, 22:35

VolkD je napisal/-a:Torej bi po tvoje moral pričakovati, da so novejše in dražje stvari slabše.

Napačno razmišljaš. Pretvori ceno starešjega v kave, kile sladkorja... in danes primerjaj z novim, ne moreš direktno primerjat. Danes je vse dražje kot včasih. Posledično ima danes dražji model manj funkcij, ker je realno cenejši. Kot sem rekel: veliko let nazaj je bil v Lidlu printer + trije trakovi 25€. Danes bi bilo to veliko več, takrat se spomnim, da sem nekako računal, da sem za to ceno plačal tiste 3 trakove, printer pa dobil "gratis".

Pričakovati bi moral, da boš danes plačal veliko več kot včasih za enake funkcije. Žal je tako. Poglej samo koliko so se podražili avtomobili... :_banghead

Ja, še to:
Ko boš natisnil 5k nalepk...

Kako pa veš, da jih nisem? Take printerje imam že od skoraj najstniških let (ja, imel sem tudi ABCD čudo), veliko sem tiskal tudi v službi po vseh mogočih tipkah, kablih... imam "malce" izkušenj s tem. Nenazadnje imam teh nalepk doma nalepljenih hudo ogromno (v bistvu povsod, kjer se da), nekatere sem zamenjal po 5-10x, ko preurejam vsebine... že samo v delavnici jih je bilo v vseh teh letih po moje pokurjenih skoraj blizu 5k :D
Uporabniški avatar
Protoncek

OdgovorNapisal/-a Carko » 05 Jan 2023, 22:36

OK, še en predlog: Brother QL

Slika

Termični tiskalnik za papirnate nalepke, v kolutu je 30,5 metrov, širine (neskončnih) nalepk so 12, 29 in 62 mm.

5 kolutov (torej 844 metrov) stane $27,7.

Razmaka ni (skoraj) nič, reže sam, tiska zelo hitro, ločljivost je visoka.

Včasih so bili aparati super poceni (verjetno za promocijo, da se ljudje nanje navadijo), sedaj so dražji, ampak se rabljene dobi v rangu 50 eur (edit: vidim, da je tudi nov QL-600G sedaj okrog 60 eur na netu)
Carko

Zahvalil se je: 213 krat
Prejel zahvalo: 1087 krat
Število neizkoriščenih povabil: 243

OdgovorNapisal/-a Protoncek » 05 Jan 2023, 22:43

Ojoj...samo tega ne!
Tu na forumu sem nekoč kupil rabljene mars predalnike, ki so bili polepljeni s temi nalepami. Na mojo srečo so bile na vsakem predalu dve ali celo tri nalepke. Sem ob vsakem predalčku preklel vso bližnjo in daljnjo žlahto tem nalepkam... hudič ne gre dol z ničemer, pa da ne uničiš prozorne plastike (postane mat). Z WD40 je približno šlo, a ne do konca, je bilo vseeno treba malce drgnit. Na koncu je bilo tako grdo, da sem prednje strani predalov pošprical z belim sprejem, da vsaj približno izgleda.

Pa še..to so termalni printerji. Z leti vemo, kaj se zgodi z računi, ki so ravno tako termalno tiskani...
Uporabniški avatar
Protoncek

OdgovorNapisal/-a VolkD » 05 Jan 2023, 22:45

QL600 ? Nima tipkovnice ? A moraš to čudo priključit na računalnik ?
Tole bo pa moteče. No ne vedno, ampak poleti, ko to počnem večinoma zunaj pa ja.

@Carko: a imaš to čudo ? Bi si ogledal.
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a VolkD » 05 Jan 2023, 22:47

Protoncek je napisal/-a:Napačno razmišljaš. Pretvori ceno starešjega v kave, kile sladkorja... in danes primerjaj z novim, ne moreš direktno primerjat. Danes je vse dražje kot včasih. Posledično ima danes dražji model manj funkcij, ker je realno cenejši. Kot sem rekel: veliko let nazaj je bil v Lidlu printer + trije trakovi 25€. Danes bi bilo to veliko več, takrat se spomnim, da sem nekako računal, da sem za to ceno plačal tiste 3 trakove, printer pa dobil "gratis".
Ne rabim nič kav in sladkorja. Oba dobim danes in zdaj. Eden je tam okrog 50€, bližje 60. Starega pa sem naročil za 25€.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a VolkD » 05 Jan 2023, 22:53

Protoncek je napisal/-a:...Sem ob vsakem predalčku preklel vso bližnjo in daljnjo žlahto tem nalepkam... hudič ne gre dol z ničemer, pa da ne uničiš prozorne plastike (postane mat).
Ja to, da se da nalepko odstraniti je tudi pomembna lastnost. Mora iti dol! Velikokrat se mi zgodi, da dam na vrečko nalepko, potem pa ugotovim več stvari:
- tak element že imam (torej gredo vsi novi v nek drug ustrezen predal v staro vrečko) stare vrečke je škoda - odstrenim nalepko.
- napisal sem napačno oznako ( na elementih, predvsem čipi so taki ne napišejo cele oznake ampak samo konec: 324 namesto LM324) Zamenjat moram nalepko
- odkrijem večjo količino čipov, ki ne gredo v to malo vrečko. Dam vse čipe v večjo vrečko, staro pa uporabim, a prej je treba odtrgat nalepko.
- dam napačno nalepko na neko vrečko. Zdaj so nalepke take, da gotovo prenesejo, da jih enkrat odlepim in ponovno zalepim na drugo vrečko.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a Protoncek » 05 Jan 2023, 23:03

VolkD je napisal/-a:QL600 ? Nima tipkovnice ? A moraš to čudo priključit na računalnik ?
Tole bo pa moteče. No ne vedno, ampak poleti, ko to počnem večinoma zunaj pa ja.

Seveda ima tipkovnico, pa barvni LCD tudi. Ne MORAŠ ga priklopit, LAHKO ga pa in s tem pridobiš kar nekaj oblikovnih prednosti (nalaganje slike na nalepko, lepše oblikovanje, na splošno hitrejše delo, ko tiskaš več nalepk...) in ostale funkcije: lahko oblikuješ nalepke praktično v kateremkoli programu - tiska tudi iz worda, excela... samo priredit moraš "območje tiskanja" in "velikost papirja".

Ne rabim nič kav in sladkorja. Oba dobim danes in zdaj. Eden je tam okrog 50€, bližje 60. Starega pa sem naročil za 25€.

Hm... kje pa je bil kupljen prvi in kje si kupil starega? Tudi to je pomemben podatek. Kot rečeno, moj D600 je bil na nemškem ebaju skoraj pol cenejši kot v SLO.
STARI ima zagotovo manj fukncij, ker je starejši model, zato je cenejši. Če ima piko, to še ne pomeni, da je boljši, pomeni pa, da ima tisto, kar ti rabiš, kar novi nima (no, ima skrito) in to tebi pač "pretehta" - logično. Tudi meni bi.

Danes je recimo (večini) nekaj vredna funkcija, če se da priklopit na PC ali ne.
Uporabniški avatar
Protoncek

OdgovorNapisal/-a Carko » 05 Jan 2023, 23:12

@VolkD: imam to čudo, ja. Oz dva.

Da rabiš računalnik (ali telefon) ne bi smel biti problem, ker moraš itak vnesti oznako v tvojo bazo?

Že nekaj let vse označujem s tem. Z odstranjevanjem nisem imel težav, gre lepo dol, izjema so PMMA/PC/steklo.

Noben od primerov, ki si jih naštel, ne zahteva, da gre nalepka dol. Če ne gre, enostavno natisneš novo (so tako poceni - 0,001 eur za tvojo tamlo vrečko - da jih ni škoda) in prelepiš čez staro oz. na pravo vrečko.
Carko

Zahvalil se je: 213 krat
Prejel zahvalo: 1087 krat
Število neizkoriščenih povabil: 243

OdgovorNapisal/-a VolkD » 05 Jan 2023, 23:15

Carko je napisal/-a:@VolkD: imam to čudo, ja. Oz dva.
Bi rad preizkusil.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a VolkD » 05 Jan 2023, 23:16

Protoncek je napisal/-a:Hm... kje pa je bil kupljen prvi in kje si kupil starega? Tudi to je pomemben podatek. Kot rečeno, moj D600 je bil na nemškem ebaju skoraj pol cenejši kot v SLO.
Oba na e-bay. Še vedno sta na razpolago.
Za starega je pa link tudi v tej temi.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a kobranka » 09 Jan 2023, 14:57

No, če jih bo v Voelknerju zmanjkalo jih ima pa še drug nemc. Conrad jih ima približno 160 v svojem skladišču.
kobranka

Zahvalil se je: 664 krat
Prejel zahvalo: 250 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 50

OdgovorNapisal/-a VolkD » 09 Jan 2023, 15:04

Ravno gledam, danes poštar še ni prinesel nič. Naročil sem pa 2.1.2023. OK, 2.januar je bolj tako tako. Ampak od 3 do 14-tega bi pa že lahko prišlo.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a DusanK » 09 Jan 2023, 15:55

Samo za info...
Danes sem v Hoferju zasledil, da so dobili dodatno zalogo (naštel cca. 6 kom.) Brother tiskalnik nalepk P-touch D200VP.
Priloženi so tudi trije trakovi.
20230109_122949_HDR (Custom).jpg

20230109_122926_HDR (Custom).jpg

Očitno je prišla nova zaloga, saj so bili v decembrski pošiljki razprodani.
https://www.hofer.si/sl/p.brother-tiska ... 10518.html
V aktualnem katalogu in spletu ga ni omenjenega, tako da...
Cena 44,99€, dodaten trak (12mm/4m) 8,99€...
Največji čar - električar
Uporabniški avatar
DusanK

Kraj: Medvode
Zahvalil se je: 2801 krat
Prejel zahvalo: 4986 krat

OdgovorNapisal/-a VolkD » 09 Jan 2023, 18:19

DusanK je napisal/-a:Brother tiskalnik nalepk P-touch D200VP.
Priloženi so tudi trije trakovi.
Nekaj časa sem iskal, potem sem pa obupal. Nikjer ne zasledim koliko prostora pusti tiskalnik od konca zadnje črke do reza. In seveda tudi kolikšen je prazen prostor na nalepki pred rezom.
Ta podatek mi je izjemno pomemben, a ga, ne samo pri tem tiskalniku, nikjer ni za dobiti.
Z veseljem pa povedo koliko ti bodo pobrali za 4 m traku. 9€ za trak je drago. No ne samo brother, tudi druge firme imajo pri nas trakove, ki so prekleto dragi.
Trakove se torej kupuje pri kitajcih, ali pa nekje v EU če se ti mudi.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a dkone » 09 Jan 2023, 19:47

Darko,

Sem kupil omenjeni printer od Hoferja. Velika pisava,širina normalna = začetek reza do prve črke 25mm, od zadnje črke do reza 25,56mm.

Za teren bo Ok.

Če kaj pomaga omenjeni podatek.

Drugače imamo pa v službi pt-e550wvp, top zadeva. Sploh če imaš serijo nalepk za stiskati - izvoz v Excel in v P-Touch. Najboljše za šparanje traku, ko enkrat nastavit optimalne dimenzije. Pa še avtomatsko rezanje ima.

https://www.brother.si/labelling-and-re ... pt-e550wvp
Priponke
unnamed (1).jpg
dkone

Kraj: Krško
Zahvalil se je: 35 krat
Prejel zahvalo: 31 krat
Uporabnika povabil: s54mtb
Število neizkoriščenih povabil: 9

OdgovorNapisal/-a VolkD » 09 Jan 2023, 20:16

dkone je napisal/-a:Sem kupil omenjeni printer od Hoferja. Velika pisava,širina normalna = začetek reza do prve črke 25mm, od zadnje črke do reza 25,56mm
To je ogromno - čez celo Argentino :)

Jaz imam nekatere vrečke, ki so široke 4cm - tu nekje. Tukaj je pa samo praznega traku 5cm.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a DusanK » 09 Jan 2023, 23:59

V navodilih piše, da se da nastavljati rob levo in desno od teksta: Full (1"), Half (0,47") in Narrow (0,16") kar pri slednjemu znese zgolj 4 mm praznega traku na levo in desno stran od teksta... zdaj pa to ni več cela Argentina.
PTD200_printing_Labels_margin_lenght.JPG
Uporabniški avatar
DusanK

OdgovorNapisal/-a VolkD » 10 Jan 2023, 00:10

dkone je napisal/-a:Če kaj pomaga omenjeni podatek.
A prosim lahko nastaviš to Narrow varianto in narediš še en test ?
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a Scidrom » 10 Jan 2023, 00:50

Ptouch E110. Sprintano in odrezano (brez dodatnih škarij). Ima pa tudi "chain print", kjer razmaka praktično ni.
Priponke
ptouch-e110.jpg
ptouch-e111.jpg
Uporabniški avatar
Scidrom

Zahvalil se je: 10 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Število neizkoriščenih povabil: 6

OdgovorNapisal/-a VolkD » 10 Jan 2023, 00:57

Scidrom je napisal/-a:Ima pa tudi "chain print", kjer razmaka praktično ni.

Hvala za test. No chain print poznam. Ima to slabo lastnost, da moraš počakat vsaj še eno nalepko. To zame ne pride v poštev.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a dkone » 11 Jan 2023, 08:53

VolkD je napisal/-a:
dkone je napisal/-a:Če kaj pomaga omenjeni podatek.
A prosim lahko nastaviš to Narrow varianto in narediš še en test ?

Darko,

probam danes popoldan.
dkone

Kraj: Krško
Zahvalil se je: 35 krat
Uporabnika povabil: s54mtb
Število neizkoriščenih povabil: 9

OdgovorNapisal/-a kobranka » 11 Jan 2023, 11:54

VolkD je napisal/-a:
Scidrom je napisal/-a:Ima pa tudi "chain print", kjer razmaka praktično ni.

Hvala za test. No chain print poznam. Ima to slabo lastnost, da moraš počakat vsaj še eno nalepko. To zame ne pride v poštev.

Čakaj zdaj te pa nič več ne razumem? Potem pa piši v nedogled z presledki, dokler ti ne zmanjka pomnilnika znakov. Bodo naenkrat ratale nalepke prekratke še za odstriči. Lahko se še držijo tiskalnika predno narediš zadnji rez.
kobranka

OdgovorNapisal/-a VolkD » 11 Jan 2023, 14:37

Ne razumeš,... Ti bom razložil na enem malo bolj enostavnem primeru - običajno je tega več. Na mizi imam takole:
IMG_20230111_131433.jpg

Pri čemer pomeni:
- A skupino elementov za katere že imam vrečko z nalepko ( Vem tudi kaj je element - pdf in to; Ni pa zadeva še vnešena v bazo.)
- B skupina elementov za katere ne vem še kaj dosti. So unikatni, pomeni, da takih (vsaj po mojem vedenju) še nimam. So pa med seboj različni.
- C/1 skupina elementov ki sem jih dodal iz skupine F, a sem tudi že videl, da ne sodijo med elemente v skupini A.
- C/2 To je zadnja spodnja vrstica elementov. O njih še ne vem nič, Najprej je treba pregledati, če je vsak posamezen element enak kateremu od elementov v skupinah A, B, C/1. Zdaj tu je več možnosti; ampak kako se jaz igram pasijanso ne bom zdaj razlagal, ker ni pomembno.
- D skupina elementov, ki jih poznam, a čakam, da se pojavi še kakšen preden določim, da gre zadeva v vrečko ( torej rabim novo nalepko).
- E elementi, ki ne spadajo v nobeno skupino (v mojem primeru je kriterij ohišje).
- F elementi, ki jih še nisem pregledal.

Kdaj tiskam nalepke ? Skoraj vedno,
- ko se zaradi kakršne koli stvari pojavita dva enaka elementa.
- ko se v skupini B pojavi preveč unikatov in postanejo ovira pri raziskovanju kateri je enak kateremu.
- ko v skupini C/2 najdem dva enaka elementa.

Pri vsem tem sortiranji in iskanju, je jasno, da hočem imeti nalepko v celoti, da rešim nek mini problem. S tem namreč zmanjšam problem sortiranja, iskanja,... Ne morem si privoščiti nalepk z zamikom, ker bi se mi v tem primeru razsul celoten sistem.

Skratka tiskanje nalepk je zadeva, ki mi mora pomagati pri urejanju problema. To ni glavna stvar okrog katere bi se moral jaz vrteti in planirati kako bo zgledalo verižno tiskanje.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a DusanK » 11 Jan 2023, 17:52

Mislim, da se boš moral ti prilagoditi in ne proizvajalci različnih tiskalnikov nalepk. Dvomim, da obstaja tak tiskalnik, ki bo povsem po tvojem okusu.

Če bi jaz imel tak tiskalnik in bi se mi šlo za neporabljen trak, bi se (re)organiziral in tiskal "chain print", ko se nabere npr. 10 ali več novih elementov, ki še nimajo nalepke.
Jaz zagotovo ne bi takoj natisnil nalepko, ko enemu, dvama, tremi... ugotovim smd kodo.
Začasno bi jih opremil z nalepko/listkom in ročnim napisom in ko se tega nabere več, bi kode vnesel v tiskalnik in stiskal naenkrat vse nalepke za vse kupčke, ki se naberejo recimo v tednu, mesecu.., odvisno kolikokrat na teden to počneš.

Ampak ker imaš svoj sistem, ki ne sprejema drugačne rešitve kot je takojšnje tiskanje nalepke vedno, ko se pojavita dva enaka elementa ali več unikatov, potem zate ni optimalne rešitve brez da je toliko in toliko traku neizkoriščenega.
Uporabniški avatar
DusanK

OdgovorNapisal/-a VolkD » 11 Jan 2023, 17:57

DusanK je napisal/-a:..., ko se pojavita dva enaka elementa ali več unikatov, potem zate ni optimalne rešitve brez da je toliko in toliko traku neizkoriščenega.
Seveda je. Stari Dymo, ki sem ga naročil na linku v tej temi povsem odgovarja. Je pa vrag v podrobnostih,... Ni še prišel :(
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a Tom1234 » 11 Jan 2023, 19:13

VolkD je napisal/-a:
DusanK je napisal/-a:..., ko se pojavita dva enaka elementa ali več unikatov, potem zate ni optimalne rešitve brez da je toliko in toliko traku neizkoriščenega.
Seveda je. Stari Dymo, ki sem ga naročil na linku v tej temi povsem odgovarja. Je pa vrag v podrobnostih,... Ni še prišel :(

Darko,ti kot "stari" maček, ki marsikaj veš več od ostalih. Kaj nimaš možnosti sledenje paketa?
Sicer pa imaš polno odgovorov, svetovanj in nevem, če ti bo tudi ta novi ustrezal :_think
Pa kupi rezervne polnilne baterije, če ti "umre" skoraj vsako soboto, kot si napisal 8-)
Tom1234

Zahvalil se je: 6 krat
Prejel zahvalo: 10 krat
Število neizkoriščenih povabil: 1

OdgovorNapisal/-a VolkD » 11 Jan 2023, 20:55

Tom1234 je napisal/-a:Darko,ti kot "stari" maček, ki marsikaj veš več od ostalih. Kaj nimaš možnosti sledenje paketa?

Ne, sledilne številke ni. Ali pa sem jo jaz spregledal. Plačal sem s paypal. Naslov je našlo samo, sem samo potrdil. Kot vedno, hudič je v podrobnostih,... ne znam nemško.

Tom1234 je napisal/-a:Sicer pa imaš polno odgovorov, svetovanj in nevem, če ti bo tudi ta novi ustrezal :_think
Imam že dva taka. Odlična sta bila. Žal se je pokvarila termalna glava. :_think Mogoče bi se pa trudil popraviti to veselje ?
Tom1234 je napisal/-a:Pa kupi rezervne polnilne baterije, če ti "umre" skoraj vsako soboto, kot si napisal 8-)
Slabo si sledil. Stari model je delal več let z enim setom baterij. Nov model ne zdrži niti en mesec.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a kosmaj » 12 Jan 2023, 10:05

Dušan hvala za info - sem tudi sam včeraj vzel D200 v Hof.... in ga dobil za ceno treh kaset. Lahko rečem, da je super printerček za ta denar. Z malo izbora po nastavitvah lahko narediš kar veliko stvari tako po velikosti, kot po obliki. Sem pričakoval, da bo funkcijsko siromašnejši. Je lušten in enostaven za rokovanje. Cena kaset - se da najbrž dobiti tudi kaj cenejšega kot 4,5m traku za 8 evrov ampak mislim, da je sprejemljivo. Ga priporočam !
Aja za referenco mi je tiskalnik Panduit Panther LS8E.

lp
kosmaj

Kraj: Kalce ( Logatec )
Zahvalil se je: 32 krat
Število neizkoriščenih povabil: 6

OdgovorNapisal/-a DusanK » 12 Jan 2023, 11:20

kosmaj je napisal/-a:Dušan hvala za info - sem tudi sam včeraj vzel D200 v Hof.... in ga dobil za ceno treh kaset. Lahko rečem, da je super printerček za ta denar. Z malo izbora po nastavitvah lahko narediš kar veliko stvari tako po velikosti, kot po obliki. Sem pričakoval, da bo funkcijsko siromašnejši. Je lušten in enostaven za rokovanje. Cena kaset - se da najbrž dobiti tudi kaj cenejšega kot 4,5m traku za 8 evrov ampak mislim, da je sprejemljivo. Ga priporočam !
Aja za referenco mi je tiskalnik Panduit Panther LS8E.
lp

Super.
Seveda se da dobiti cenejši trak. Že na SLO trgu ga npr. tukaj dobiš za isto ali manjšo ceno še 1x več... 8m.
Uporabniški avatar
DusanK

OdgovorNapisal/-a kobranka » 13 Mar 2023, 11:37

En zaznamek bom naredil kar tukaj. Na oko sta mi prišla dva tiskalnika.

Eden je Pristar PE-100E kateri zna sam skrajšati nalepke:
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 2429945958

Drugi je pa Niimbot D11 kateri ima najmanjše nalepke že predpripravljene na 14x22mm:
https://www.aliexpress.com/item/4000749 ... 98205%21sh

Trenutno ne rabim ne enega ne drugega ampak kakšno vredu A4 multifunkcijsko napravo.
kobranka

OdgovorNapisal/-a VolkD » 13 Mar 2023, 11:49

No bom pa še jaz dal eno informacijo,....
Tukaj sem kupil 10 trakov za 15,75€. Mislim, da je zelo ugodno.
Le načakal se bom, ampak to itak vsi vemo. Do takrat imam še 6 trakcev. In ko dobim, bom naročil ponovno.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

Prejšnja

Vrni se na Oglasi, ki niso več aktualni

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot], SemrushBot in 1 gost