Moderator: Proteus
To lahko narediš. Pazi da bo na deset ženskih cvetov vsaj en moški. Drugače boš imel manj in ne več.VolkD je napisal/-a: Sem pa lani poskusil cepiti na eno vejo samca cepič od samice.
Od divjak nimam nič za cepit letos. Greva torej lahko kar k tebi in pocepiva divjake.bluel je napisal/-a:VolkD: bom prisel na karetk tecaj,
ker zadnje case mi ne uspva kaj prevec dobro.
SamoBr je napisal/-a:Odkar so cepilne smole je cepljenje igrača. Včasih je bilo samo ilo. Ga je bilo treba res gnest in gnest in potem s tem namazat. Če je prišel dež ni bilo dobro, če ga ni bilo dolgo tudi ne, ker se je ilo razsušilo in odpadlo.
VolkD je napisal/-a:
Če bi se kdo rad naučil, lahko pokažem ali pa cepim brez problema.
Drži. Tega je na krasu obilo. V vsakem kraškem zidu jo dobiš. Češnja cepljena na to je precej manj občutljiva na marsikaj. Ima pa seveda tudi slabe lastnosti. Pridelek prvih nekaj let ima grenak priokus. Te grenkobe se plodovi rešijo šele v četrtem ali petem letu. Grenkoba ni ravno huda, a je nekateri ne prenašajo. Meni pa je celo všeč. Ampak o okusih se ne debatira.kobranka je napisal/-a:Rošelika pa je drenu podoben grm
Res si zamudil. Lahko daš na speče oko, ampak bo uspeh manjši, kot če to narediš jeseni.kobranka je napisal/-a: ... da sem zamudil no ja, če jih dam na speče bi moralo naslednje leto spomladi pognat.
kobranka je napisal/-a:Temu načinu pa nevem kako se reče: https://www.youtube.com/watch?v=z2XwvRKfHqA
Mogoče cepljenje na DeWalt?
Pogledal sem, a sem pozabil napisati.VolkD je napisal/-a:Pri nas še ni odgnalo. Imam pa vinogradniške breskve in marelice. Ampak so precej uboge. Bom jutri čez dan pogledal, če je kaj primernega, da te ne preganjam sem ter tja samo na kavo.
Vrni se na Zelena elektronika - pametno vrtičkarstvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost