Moderator: Proteus
Tvrd je orah voćka čudnovata,VolkD je napisal/-a:Strl je pa natanko 7 orehov. Potem se je zlomil.
Tumačenje gornjeg i poukaivor je napisal/-a:Tvrd je orah voćka čudnovata,
ne slomi ga, al' zube polomi!
BraneZ je napisal/-a:Tumačenje gornjeg i poukaivor je napisal/-a:Tvrd je orah voćka čudnovata,
ne slomi ga, al' zube polomi!
cero je napisal/-a: Profi, drobilci imajo noter dva konusa, podobno kot so imeli včasih ročni mlinčki za kavo:
forest70 je napisal/-a:Pa kaj vam je ? A morate prav vsako stvar, ki jo nekdo predstavi, popljuvat ?
Dajte se malo umirit, pa napisat kaj pametnega - konstruktivnega.
s54mtb je napisal/-a:Kaj pa lešniki?
VolkD je napisal/-a:Za tega ne vem, sem pa imel takega:
Strl je pa natanko 7 orehov. Potem se je zlomil. Material je bil nekaj strašno poroznega. Moram priznati, da je bilo vredno videt faco od žene, ko so ji ti deli ostali v rokah.
Kasneje je rekla, da zdaj ko ve kako je močna, da bo ratala kar malo domišljava.
LiPo je napisal/-a: Za orehe treti sem videl to varianto. Avtomatizirano.
Končal sem.s54jp je napisal/-a:Kaj pa tak doma narejen za malo denarja ne bi bil dober?
Andrej ti si pa ja mojster za vse, imaš varilni aparat, CNC, ogromno orodja...za kaj bi kupil že narejenega.
Čakaj, čakaj,.... jaz pa te fotografije nikakor ne razumem. Gledal tako, gledal drugače,... stalno imam občutek, da nekaj bistvenega ne vem.napetost je napisal/-a:Še moja stvaritev.
porabnost pa nad pričakovanji
a kje pa. Manjka mnogo tega. Avtomatski dozirnik, pa potem ločevanje jedrca od lupine.koala33 je napisal/-a:Manka samo še motorni pogon.
VolkD je napisal/-a:Čakaj, čakaj,.... jaz pa te fotografije nikakor ne razumem. Gledal tako, gledal drugače,... stalno imam občutek, da nekaj bistvenega ne vem.napetost je napisal/-a:Še moja stvaritev.
porabnost pa nad pričakovanji
Vrni se na Zelena elektronika - pametno vrtičkarstvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost