Moderator: Proteus
SimonS je napisal/-a:Jaz kupim zemljo, ki odganja voluharja. Do sedaj uspešno
VolkD je napisal/-a:Lahko ti odstopim nekaj semen.
Seveda. V hladilniku so. Še kakšen mesec najmanj. Morajo biti res na hladnem in vlažnem, drugače ne skalijo. Čez recimo 14 dni, še bolje tri tedne, dobiš, če greš kaj mimo.eldi2011 je napisal/-a:A še imaš ta semena ?
Jaz jih še nisem dobil
eldi2011 je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Lahko ti odstopim nekaj semen.
A še imaš ta semena ?
Jaz jih še nisem dobil
Ojoj,... bom poskrbel za to.eldi2011 je napisal/-a:Status quo.
Seveda bo!javr je napisal/-a:ali bo tole letos za jest? Je še svetlo zeleno; kdaj dozori?
Verjetno je cepljena. Moje niso - vse so zrasle iz pečk.
javr je napisal/-a:ali bo tole letos za jest? Je še svetlo zeleno; kdaj dozori?
še dobro da vem; brez te informacije bi šle na komposttomazp je napisal/-a:Po tistem ko bo sama odpadla bo v nekaj dnevih dozorela. Spremeni barvo, postane bolj mehka in izjemno diši.
Potem pa nekaj ni bilo v redu. Tisti avokado bi moral biti ananas. O zeleni pa nikoli nisem pomislil, ko sem to jedel.javr je napisal/-a:okus: razočaranje; nekaj med zeleno - nezrelo banano in avokadom. Bom počakal da porjavijo.
ni naglas na prvi "e", ampak na drugi, torej zelena kot barva, takšne barve so včasih banane ki jih prodajajo še nezrele, nedozorjene, in so tako obupnega okusa da jih naslednjič kupiš le še pomotoma, če te zavede kakšna namenska razsvetljava na oddelku sadje-zelenjava, ki sadje-zelenjavo dela lepšo kot je v resnici.VolkD je napisal/-a: O zeleni pa nikoli nisem pomislil, ko sem to jedel.
Lupino, torej olupek sem zavrgel. Sem pa jedel še zelene, le na posameznih mestih so imele rjave pikice. Torej take kot tvoje.javr je napisal/-a:dve sta padi sami, eno od njih (tretjo z leve) sem pohodil ker je v travi nisem videl, eno pa sem utrgal. Bojda so užitne že zelene če so na otip mehke. Kaj pa lupina? Je užitna, ali se zavrže?
sebo1976 je napisal/-a:Poskus zasnkrat dobro kaže. Pognale so.
VolkD je napisal/-a:
Cvetovi so precej prej kot listi. Je pa zanimivo, da ne vem kdo je opraševalec - še nobene žuželke nisem videl na teh cvetovih.
Žal so vsi cvetovi odpadli. Nimam pojma zakajtomazp je napisal/-a:Muhe jih oprašujejo. Tudi tiste zelene.
Vrni se na Zelena elektronika - pametno vrtičkarstvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov