Letos je bilo pa natanko 42 plodov. Zame je to premalo.
Zato sem jih kupil še dodatnih 30kg na goriškem. Človek se ne heca - ima nekaj ton kakijev.
Prodaja jih po 1€.
Če koga zanima lahko dam naslov na ZS.
Moderator: Proteus
Ne rabiš. Bo tole tvoje drevesce zraslo in boš imel plodov kakija še preveč. No smiselno je zasaditi še kako drevo druge vrste. Dobro se obnese Typo.s54jp je napisal/-a:Lani je imelo drevo samo 3 plodove, toliko da sem vedel za kaj gre. Da mi ni trgovec v drevesnici prodal mačka v žaklju.
Letos pa ... naštel sem jih 29 (plus tisti pojedeni)
To se pravi, še štiri rabim zasaditi, in bom jih imel več kot dovolj za svoje potrebe.
Površina kakija je lahko povsem gladka in prav nič razpokana, a tak kaki običajno nima dobrega okusa. Tak kaki namreč ni oplojen. Izjema je vrsta čokolatino. Ta vrsta je sladka ( podobno kot vanilija, le da še bolj), tudi če ni oplojena. So pa plodovi nekoliko bolj drobni in nekako ploščati. Okus malo spominja na čokolado.s54jp je napisal/-a:Plodovi niso nič flekasti kot tisti ko jih je Darko kupil 30kg.
Delujejo mi grdi, takšni za vložiti v sod in z njih kuhat šnops.
Površina kakija je lahko povsem gladka in prav nič razpokana, a tak kaki običajno nima dobrega okusa. Tak kaki namreč ni oplojen.
Nič ne širim krivo vero.s54jp je napisal/-a:Lepo prosim, ne širit "krivo vero".
Prav, da si se ustrašil. Že dve ure na 0°C so dovolj, da kaki potem ne stoji. Mu sicer ni nič, vsaj na pogled ne, a začne zelo hitro zoreti in ni več za ozimnico. Tudi sicer vsaka še tako mala poškodba povzroči pospešeno zorenje.s54jp je napisal/-a:Jaz sem se neki dan ustrašil mraza. Pravi to ni nič. Ne sme pa temperatura hudo pasti pod ničlo.
Vrni se na Zelena elektronika - pametno vrtičkarstvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost