Na radiu, ki je stal 150€? Če bi stal 30€ bi odgovor verjetno bil pritrdilen. Ampak pri taki ceni pa zagotovo ne.robi je napisal/-a:a naj nov radio odprem in vtaknem notri en spodoben amp?
Tudi cena da dol padeš...mucek je napisal/-a:Zvok pa ... Da dol pades za to velikost.
robi je napisal/-a:Ni skurjen, saj dela, ampak do qurca. Zadaj ima celo bas refleks luknji basa pa ni..
Že par tednov nazaj sem začel razmišljati o enem ojačevalniku. Ne zaradi kake hude potrebe ampak zato, da ljudem dopovem, da to ni nek bau baw, kot bi nekateri hoteli pokazati.Protoncek je napisal/-a:Ali pa izhod (za slušalke, ga ima večina) pelješ na svoj obstoječ ojačevalnik - problem rešen.
VolkD je napisal/-a:Že par tednov nazaj sem začel razmišljati o enem ojačevalniku. Ne zaradi kake hude potrebe ampak zato, da ljudem dopovem, da to ni nek bau baw, kot bi nekateri hoteli pokazati.Protoncek je napisal/-a:Ali pa izhod (za slušalke, ga ima večina) pelješ na svoj obstoječ ojačevalnik - problem rešen.
Sedaj boš lahko poslušal kratke valove v kuhinji.VolkD je napisal/-a:Jaz sem tako škripalo kupil včeraj v Portoguaro za 10€ in še to se mi je zdelo veliko. No zdaj, ko ga poslušam, ugotavljam, da je vseeno bil vreden.
Ne samo kratke, dolge tudiivor je napisal/-a:Sedaj boš lahko poslušal kratke valove v kuhinji.
Dab+ pa nima. Verjetno pri tebi niti ni signala.
Bom objavil zadevo, pa bo.robi je napisal/-a:Zlotaj in prinesi, da ga sprobava, če si zato
VolkD je napisal/-a:Ne samo kratke, dolge tudiivor je napisal/-a:Sedaj boš lahko poslušal kratke valove v kuhinji.
Dab+ pa nima. Verjetno pri tebi niti ni signala.
Dab+ nima, ima pa možnost ključka ali pa Dve vrste kartic. Je torej kar uporabna zadeva.
Nimam pojma, če je Dab+ signal pri meni. To kar pa res mogoče manjka je pa internetni radio. Ampak za 10€ je odličen, celo zvok ni tako švoh, kot sem mislil, da bo.
jozede je napisal/-a:
Za DAB+ lahko preveriš na https://www.rtvslo.si/oz/oddajanje
Lahko pa v prostor za naslov odtipkaš svoj naslov in bolj natančno vidiš kako zgleda glede sprejema na tvoji lokaciji
Imam radio budilko DAB+, ki sem jo dobil za darilo. Nekaj let mi je dobro služila, dokler ni display popolnoma zbledel, zato je naprava trenutno neuporabna. Če jo kdo želi usposobiti (oživeti) ali samo pogledati kaj je notri, mu jo rade volje odstopim.alividmar je napisal/-a:Verjetno bom, kar enega naročil, pa pogledal, kaj je noter.
Zmenjeno.alividmar je napisal/-a:@Ivor
Lahko se dogovoriva. Če ga dobim, ga poslikam in če je LCD dobavljiv, ga usposobim.
robi je napisal/-a:Če je kdo za akcijo, da naredimo skupen projekt enega vredu DAB+ sprejemnika? Jaz lahko poskrbim za zvočnike in ojačevalec, za drugo sem prekratek....
Protoncek je napisal/-a:Ravno sem videl, da bodo v hofru imeli dab prenosni radio. Ampak…iščem…iščem… ni vrag, ne najdem podatka, da bi bila zlata verižica zraven za preko 50€ bi namreč definitivno morala biti.
To se pravi, da sta obe modri ledici po 5-6 letih sami od sebe popolnoma izgubili svetilnost. Res da se podarjenemu konju ne gleda v zobe, pa vendar... (radio sem dobil za darilo). Kvaliteta pa taka.alividmar je napisal/-a:po nadalnjem razdiranju, sta se prikazali LED-ici odgovorni za osvetlitev.
Merjenje je pokazalo, da je napetost prisotna in se spreminja v odvisnosti s spremembo nastavitev z gumbi.
Imam LED, ki so za karkoli drugega presvetle. Kot signalne LED so neuporabne, ker navrtajo luknjo v oči. Za tole bi bile odlične.alividmar je napisal/-a: (Svetilnost bi lahko bila boljša, vendar je tudi podnevi zadovoljiva vidljivost.)
Modre.alividmar je napisal/-a:SMD ? Zelene?
Vrni se na Televizorji, radioaparati in podobne pogruntavščine.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov