Moralo bi iti, če imaš le instaliran service pack 1.mitkum je napisal/-a:Hmm...na mojem prenosniku je xp, 7. niti slučajno ne gre gor (1.7GHz/1.4G rama)
Moralo bi iti, če imaš le instaliran service pack 1.mitkum je napisal/-a:Hmm...na mojem prenosniku je xp, 7. niti slučajno ne gre gor (1.7GHz/1.4G rama)
Lahko - bom uredil!ivan16 je napisal/-a:A bi se jaz lahko zrinil v Lj, ker je Chemist odjavil?
borisz
Bozo
diehart
eldi2011
jagr
jmivsek
klemen88
kunte
Ler
MadMax
mathias
mirkatmir
RudiP
s55ei
s56rga
saso
sonyx
ssdzkrez
skat
tihi
airwolf
anatom
BlazT
crto
DomenV
jure94
mitkum
mkosmac
Pobes
robertodee2
PrimozL
Protoncek
s59ma
tomazp
smatjaz
ivan16
translap
Zeci
S55RU
Posnetki bodo. Spisek pa sem samo popravil.osmica je napisal/-a:Upam da bo kakšen posnetek predavanja.
borisz
Bozo
diehart
eldi2011
jagr
jmivsek
klemen88
kunte
Ler
MadMax
mathias
mirkatmir
Rudip
s55ei
s56rga
saso
sonyx
skat
tihi
To pa tudi jaz sam še ne vem.kunte je napisal/-a:Zanima me v kateri predavalnici bo predavanje na šolskem centru v Novem mestu?
kunte je napisal/-a:Zanima me v kateri predavalnici bo predavanje na šolskem centru v Novem mestu?
Seveda, takrat bom to imel s seboj.skat je napisal/-a:Ali adapterje Usb/uart dobimo na predavanju v NM?
s54mtb je napisal/-a:Nekaj pijače bo na voljo, ostalo prinesite s sabo.
Se vidimo.
Marko
Bozo
diehart
eldi2011
jagr
jmivsek
klemen88
kunte
Ler
mathias
mirkatmir
s55ei
s56rga
sonyx
skat
tihi
Seveda, ni problema !Toni je napisal/-a:Bo jutri na tečaju možno prevzeti USB-UART vmesnike za tiste, ki se tečaja ne moremo udeležiti (zame ga bi prevzel diehart)?
Pedagoški laboratorij LAE. Verjetno je dovolj vtičnic. Lahko pa vzamete tudi kak podaljšek za vsak slučaj.jure94 je napisal/-a:Se mogoče že ve, v kateri predavalnici bo predavanje na FE?
In ali bo dovolj vtičnic (podaljškov/razdelilcev)?
airwolf
anatom
BlazT
DomenV
jure94
mitkum
mkosmac
Pobes
robertodee2
PrimozL
Protoncek
s59ma
tomazp
smatjaz
ivan16
tihi
translap
Zeci
S55RU
airwolf
anatom
BlazT
DomenV
jure94
mkosmac
Pobes
robertodee2
PrimozL
Protoncek
s59ma
tomazp
smatjaz
ivan16
tihi
translap
TheChemist
Zeci
S55RU
Tam nekje 3 ure je bilo prejšnji teden. Naredili smo eno kratko pavzo (po želji).S55RU je napisal/-a:Mene pa zanima približno do katere ure bo potekalo predavanje jutri? Ter ali bo vmes kaj pavze za kavo/hiter prigrizek ali bo vse v enem delu?
S sabo rabimo še kaj poleg prenosnika s pripravljeno programsko opremo? Mogoče kakšen kabel (kateri?) za usb/uart vmesnik?
Takoj te dam na spisk !TheChemist je napisal/-a:Primorci bi gotovo rekli: Ma kaka mona...
Jaz sem se pa predčasno vrnil z dopusta in me mika, da bi se jutri oglasil v Ljubljani. Nekaj ljudi je odpovedalo tik pred zdajci, tako da če lahko, bi prišel.
VolkD je napisal/-a:Takoj te dam na spisk !
Vrni se na Predavanja, projekti in delavnice
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost