VolkD je napisal/-a: Pozlačena je namreč v celoti. Torej so najprej naredili proces pozlate in šele nato nanesli stop lak.
Tri sem dobil. Vse tri so bile precej izmučene. No kljub temu, ena deluje.luccabrassi je napisal/-a:če boš malo počakal in kartica deluje je lahko vredna (VELIKO) več ( med retro zbiralci- no ja trenutno je vredna 15-30$ ), recimo kot kake 3Dfx Voodo grafične kartice ( če samo pomislim da bi obdržal svojo+400,00 $ )
Gre, gre, a je treba odstraniti lak.forpobi je napisal/-a:Na to pozlato kar pozabi. Je bolj kot fatamorganaEdina vredna pridobivanja je na PCI kontaktih.
VolkD je napisal/-a:Cel problem je torej kako odstraniti lak.
Ne vem, nisem tehtal,...forpobi je napisal/-a:še 10 centov ne...
Odločil sem se torej spraviti lak s ploščice.VolkD je napisal/-a:se nadaljuje,...
VolkD je napisal/-a:... Ekonomije torej ni, je pa vsekakor tole zanimiv preizkus. Ampak to sem že nekajkrat povedal. Tudi pri ostalih hobijih ni ekonomije, pa zato nihče ne joka.
forpobi je napisal/-a:Preden boš karkoli delal s temi ploščicami, odreži pozlačene kontakte (ki gredo v PCI slot). Tam je celo nekaj zlata. Da se ti ne bo pomešal z ostalo svinjarijo...
Stvar širine pogleda.KlagenFurtelj je napisal/-a:Zakaj hudiča bi uničil tako zadevo ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost