Škodič Jure v Postojni. Lahko zrihtam vse kontaktne podatke, če te bo zanimalo.smatjaz je napisal/-a:.... informacije, kdo to previja?
V bistvu je vse kar potrebuješ že na forumusmatjaz je napisal/-a:Darko, ali mi lahko pošlješ njegove kontaktne podatke?
valter je napisal/-a:Prvi poizkus bodo zvočniki philips ki naj bi bili celo 6W .
smatjaz je napisal/-a:valter je napisal/-a:Prvi poizkus bodo zvočniki philips ki naj bi bili celo 6W .
Tole je malo bolj resnejše- gre za 12" bas zvočnike 100W, ki smo jih včasih lahko kupovali pri nas EI-NIŠ. Mogoče se še kje najde kaj takega na kakšnem podstrešju.
Imam pa škatlo, kjer je bil takšen zvočnik notri, zato iščem nekaj podobnega, da bi najlažje zamenjal. Obstoječi je šel po gobe.
Torej zanima me, če ima kdo za odprodajo kaj podobnega, samo da je 12".
valter je napisal/-a:Daj pretvori to v cm da vidimo če je kaj na zalogi
...kakšen "kažin" zganjajo (kako ropotajo, kakšen hrup proizvajajo).valter je napisal/-a:da vidimo kako "roboštajo"
Ufa ti kitajčki(moduli) so res zelo glasni..mucek je napisal/-a:Pri tej ojačevalcih pazi, kakšno moč boš imel: za večje moči rabiš višje napetosti od 12 V.
LP, g
Protoncek je napisal/-a:Védi, da so tile class-D kitajčki res hudo slabe kvalitete, posebej za poslušanje muske. Vsaj moje izkušnje s tem so take - sem imel 2x50W modul na mizi s tda7492: z eno besedo: obup. (Lahko pa, da sem imel samo smolo in dobil slab modul…).
mucek je napisal/-a:Pri tej ojačevalcih pazi, kakšno moč boš imel: za večje moči rabiš višje napetosti od 12 V.
LP, g
valter je napisal/-a:Ufa ti kitajčki(moduli) so res zelo glasni..
Ma me malo moti zvok.
Ne vem ali se mi samo zdi ali je res malo preveč "kovinski"
mucek je napisal/-a:Ja, prej bi rekel, da je pri D-klasi problem "točnost" oz. da smo navajeni od starih sistemov, da niso bili tako linearni kot so novi.
En equalizer vmes, pa bo ...
LP, g
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov