VolkD je napisal/-a:Če bo tako enostavno tudi z regulatorjem, sploh ne bo zanimivo.
Jah,.. kar zadovoljne naj bodo (ponve in teflon), obetalo se jim je pravzaprav še kaj hujšega. Dobil sem jih namreč na odpadu.robi je napisal/-a:Si pa kar pogumen! Smodiš poleg čipov še teflon. Sami vitamini
"Krematorij" za čipe.VolkD je napisal/-a:Vse skupaj celo deluje.
Obelix je napisal/-a:Ampak za te čipe bi mogoče nekje na ebaju dobil precej več.
VolkD je napisal/-a:
Žal v posodo pade tudi kakšna nožica. Tudi kakšen del, ki je železen.
No to je lahko rešljivo.
VolkD je napisal/-a:Drobni črni delci plasike skupaj z (zlatimi) bondi v obliki finega prahu pa padejo v posodo.
Žal v posodo pade tudi kakšna nožica. Tudi kakšen del, ki je železen.
No to je lahko rešljivo. En neodimski magnet v plastično vrečko in potem sprehod skozi prah
forpobi je napisal/-a:Če je bilo kaj zlata, je zdaj izgubljeno...
Ja pa ne za dolgo. Niti vsega kar sem imel namen zmleti ta mlin ni pospravilVolkD je napisal/-a:Ampak za enkrat še dela.
mucek je napisal/-a:Vsekakor. V času zlate mrzlice na divjem zahodu so bili največji zaslužkarji ne zlatokopi, pač pa prodajalci opreme za iskanje in izpiranje zlata ...
O ja, pravzaprav vse živo. Zlato je bila energija, ki je gnala množice ljudi. Problem je bil le v tem, da so rudarji praviloma potegnili najkrajšo. In če že naštevamo, je treba omeniti še barabe, torej roparje. Slednji so potem še nekaj časa poganjali recimo filmsko industrijo.borisz je napisal/-a:Pa tudi krčme in prostitutke.
Seveda imam. Čiparija je v glavnem iz starih CRT TV sprejemnikov. Novejši čipi so mi preveč zanimivi, da bi jih mlel.luccabrassi je napisal/-a:... če nimaš res starih čipov v novejših zlata praktično ni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost