VolkD je napisal/-a:Če bo tako enostavno tudi z regulatorjem, sploh ne bo zanimivo.
Jah,.. kar zadovoljne naj bodo (ponve in teflon), obetalo se jim je pravzaprav še kaj hujšega. Dobil sem jih namreč na odpadu.robi je napisal/-a:Si pa kar pogumen! Smodiš poleg čipov še teflon. Sami vitamini
"Krematorij" za čipe.VolkD je napisal/-a:Vse skupaj celo deluje.
Še ena otroška želja. Ni šans, da kaj dobiš za to čipovje. To so čipi, ki so pobrani iz šasij TV aparatov, ki so imeli še katodne cevi. Tega je bilo nekoč toliko, da to res nima prav nobene vrednosti.Obelix je napisal/-a:Ampak za te čipe bi mogoče nekje na ebaju dobil precej več.
VolkD je napisal/-a:
Žal v posodo pade tudi kakšna nožica. Tudi kakšen del, ki je železen.
No to je lahko rešljivo.
VolkD je napisal/-a:Drobni črni delci plasike skupaj z (zlatimi) bondi v obliki finega prahu pa padejo v posodo.
Žal v posodo pade tudi kakšna nožica. Tudi kakšen del, ki je železen.
No to je lahko rešljivo. En neodimski magnet v plastično vrečko in potem sprehod skozi prah
forpobi je napisal/-a:Če je bilo kaj zlata, je zdaj izgubljeno...
Ja pa ne za dolgo. Niti vsega kar sem imel namen zmleti ta mlin ni pospravilVolkD je napisal/-a:Ampak za enkrat še dela.
mucek je napisal/-a:Vsekakor. V času zlate mrzlice na divjem zahodu so bili največji zaslužkarji ne zlatokopi, pač pa prodajalci opreme za iskanje in izpiranje zlata ...
O ja, pravzaprav vse živo. Zlato je bila energija, ki je gnala množice ljudi. Problem je bil le v tem, da so rudarji praviloma potegnili najkrajšo. In če že naštevamo, je treba omeniti še barabe, torej roparje. Slednji so potem še nekaj časa poganjali recimo filmsko industrijo.borisz je napisal/-a:Pa tudi krčme in prostitutke.
Seveda imam. Čiparija je v glavnem iz starih CRT TV sprejemnikov. Novejši čipi so mi preveč zanimivi, da bi jih mlel.luccabrassi je napisal/-a:... če nimaš res starih čipov v novejših zlata praktično ni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost