Drži. Ampak ostalo mi bo nekaj posode, cevk, akvarijska črpalka, kuhalnik.... Če odštejem čas ( hobi čas se ne sme šteti) bom vse to imel for freePobes je napisal/-a:Skratka, obogatel ne boš. Prej boš na veliki izgubi.
Ah, ja! Ampak to lahko naredi bilo kdo. In za povrh sploh ni zanimivo.Pobes je napisal/-a:Verjetno bi prej zasllužil, če bi vse kar imaš v tvoji delavnici ločil na baker/železo/aluminj ?
Pojma nimam, je še kar nekaj časa do tehtanja.luccabrassi je napisal/-a:... a bo več kot tukaj ?
VolkD je napisal/-a:Oooo, nekaj bo!
Sicer ne vem kaj si s tem mislil,... a ok, naj bo.zanka je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Oooo, nekaj bo!
330Ω
Je! A prej sem seveda pobral dol vse polprevodnike.luccabrassi je napisal/-a:tisto vezje je od satelitskega sprejemnika ?
VolkD je napisal/-a:Zdaj je samo še vprašanje kako do tega prahu ?
Ja lepo povedano, dekantiranje je super. Vzame sicer čas, a saj ne rabiš stati zraven.forpobi je napisal/-a:Dekantiraš kolikor gre, potem pa precediš skozi papirni filter. Npr za filter kavo.
To kar je šlo skozi filtre imam zdaj v 50ml čaši. Čaka, da se naredi usedlina.VolkD je napisal/-a:Skozi filtre za kavo gre več kot 35% zlatega prahu.
Ah, kje pa,... le malo več poznavanja kemije je treba.luccabrassi je napisal/-a:bo pa potrebno nekoč ločevati razne materiale ( osnovne ) ki so kemijsko in fizično vezani skupaj ... kako ... edino kar mi pride na pamet bi bilo uplinjanje komponetnt pa atome ločevat s nekakšnim masnim spektrometrom ?
VolkD je napisal/-a:Ah, kje pa,... le malo več poznavanja kemije je treba.luccabrassi je napisal/-a:bo pa potrebno nekoč ločevati razne materiale ( osnovne ) ki so kemijsko in fizično vezani skupaj ... kako ... edino kar mi pride na pamet bi bilo uplinjanje komponetnt pa atome ločevat s nekakšnim masnim spektrometrom ?
Dejansko razmišljam, da bi na forumu odprl en kemijski kotiček, kjer bi se dalo debatirat o osnovah kemije, o tipih kemikalij, o tipih reakcij, o metodah ... pa o kakih fizikalnih metodah, kot je filtriranje, dekantiranje usedlin,...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost