me prav zanima s katerega sistema je padel ven ...

sYsop je napisal/-a:pa ti veš koliko stane takšen terminal sicer ?
me prav zanima s katerega sistema je padel ven ...
sYsop je napisal/-a:Zanimivo, da takole reči po 1000€ kos letijo gratis...
sYsop je napisal/-a:cena x10, ki jo navajaš ... 80% + SLO trga s to opremo Spica oblvaduje ... tako da trg je ... _je pa sam terminal neuporaben brez Time&Space SW ... Zanimivo, da takole reči po 1000€ kos letijo gratis...
Protoncek je napisal/-a:Čeprav je s ceno takole: za firmo, ki to ima in rabi je to jurja, kar ni veliko, ker v ozadju stoji podpora, morebiten razvoj po želji itd... vse to je treba vzet v zakup, oziroma všteti v ceno.
MadMax je napisal/-a:Lahko je pa firma šla v q., pa nihče več ne pogreša.
VolkD je napisal/-a:Tri lahko daš meni.
Sem ravno včeraj dobil tri monitorje, ki jih je treba popraviti.
Z velikim veselje, a smem do Razdrtega, naprej me ne pustijoJernejL je napisal/-a:Danes sem do 3h v ljubljani, imam tukaj, če si slučajno kje blizu?
VolkD je napisal/-a:Z velikim veselje, a smem do Razdrtega, naprej me ne pustijoJernejL je napisal/-a:Danes sem do 3h v ljubljani, imam tukaj, če si slučajno kje blizu?
JernejL je napisal/-a:Zdaj pa moram najti nekoga, ki bi me rešil cca. 10-15 hdmi kablov..
PPG78 je napisal/-a:JernejL je napisal/-a:Zdaj pa moram najti nekoga, ki bi me rešil cca. 10-15 hdmi kablov..
Bi vzel 2 kabla, plačam poštnino + stroške.
LP, Peter
koala33 je napisal/-a:Bi tudi jaz imel 2, kje v Ljubljani pa si, lahko na ZS?
JernejL je napisal/-a:PPG78 je napisal/-a:JernejL je napisal/-a:Zdaj pa moram najti nekoga, ki bi me rešil cca. 10-15 hdmi kablov..
Bi vzel 2 kabla, plačam poštnino + stroške.
LP, Peter
Velja, javi na zs.
PPG78 je napisal/-a:Živjo, daj jih Aljoši - koala33 in bom enkrat skočil na kavo v LJ![]()
LP, Peter
Po forumu brska: SemrushBot in 1 gost