MocnikG je napisal/-a:Pa hkrati pazimo, da se nam nož ne zlomi in prileti direkt v oči.
forpobi je napisal/-a:Ponavadi se jih da zravnati že z odspajkovalno konico.
Trpi vse, tudi ročica.jmivsek je napisal/-a:Konica sicer malce trpi, a za nekaj primerkov bo že vzdržala.
Briga me za tiskanino, sicer pa je tiskanina bolj občutljiva na pregretje kot na mehanski pritisk olfe. Na sliki se vidi sledi olfe, a sem jih naredil nalašč, da se bolje vidi kaj sem počel. Lahko jih tudi sploh nebi bilo.jmivsek je napisal/-a:Bi rekel, da je to najlažja metoda in ne pušča sledov na tiskanini.
VolkD je napisal/-a:Večinoma element pade z vezja sam, le vse tri spoje je treba segreti.
To je dejansko najboljša metoda. No pa z vročim zrakom tudi.gumby je napisal/-a:Debela konica + velika kapljica cina?
VolkD je napisal/-a:Glej ga vraga, nekomu se je ljubilo pred spajkanjem zakriviti nožice. In to vsako v svojo smer. Res se je potrudil.
jmivsek je napisal/-a:Zakrivljene nožice lahko najprej z dletasto spajkalno konico segreješ in zravnaš, nato gredo brez težav ven. Konica sicer malce trpi, a za nekaj primerkov bo že vzdržala. Bi rekel, da je to najlažja metoda in ne pušča sledov na tiskanini.
jmivsek je napisal/-a:Zakrivljene nožice lahko najprej z dletasto spajkalno konico segreješ in zravnaš, nato gredo brez težav ven. Konica sicer malce trpi, a za nekaj primerkov bo že vzdržala. Bi rekel, da je to najlažja metoda in ne pušča sledov na tiskanini.
Saj ti ne dam, da vse uničiš - samo enega ti bom dovolil. Ravno toliko, da boš lahko poročal.jmivsek je napisal/-a:Darko, sem rekel za nekaj primerkov, za masovno odspajkovanje pa seveda ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost