Da bi pa kdo napisal dejansko sestavo, to pa ne.DusanK je napisal/-a:Imaš spodaj pdf tehnični list.
Mislim, da kar vse, ki ne bodo skočile proč. Oblika in konstrukcija diod je taka, da to omogoča. Nekatere druge LED so take, da se kar zmečkajo. Te so pa izjemno robustne.DusanK je napisal/-a:Pretehtaj koliko jih boš dobil 100% dobrih, za kaj jih boš uporabil ter koliko so sploh vredne.
Občutek te vara, ljudje smo pač različni in najdemo zabavo tam kjer drugi ne morejo.DusanK je napisal/-a:Včasih imam občutek, da si na prisilnem delu.
Najprej sem s špičasto pinceto ranil in odstranil silikon, potem pa pošprical z WD-jem. Nato ščetkal z zobno ščetko.forpobi je napisal/-a:Z raznimi topili se ne bi hecal. Diode imajo tudi "silikonsko" lečo in plastično ohišje.
Mogoče preden jih odfenaš, poskusi skrtačit dol silikon z npr. zobno ščetko ali čim podobnim.
Sem že razmišljal tudi o tem, a sem misel opustil. S tem bi namreč ranil tudi površino LED. Saj včasih potrebuješ tam mat površino, a večinoma ne.s54mtb je napisal/-a:Išči pod "how to remove silicone conformal coating". Ena od metod je tudi "peskanje" z mehkim abrazivnim materialom. Dobi se fini prah iz luščin lešnikov. Mogoče bi to lahko dal v tvoj peskalnik
Limonel je odlično topilo za odstranjevanje nalepk.MadMax je napisal/-a:Limonela ne poznam, za kake čudne čigumije se mi je obnesel SAM 47. Verjetno na podobni osnovi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost