Projekt je zanimiv, a ce ti predstavlja tezavo ze sam priklop, ti svetujem, da ga ali prepustis komu drugemu, ali pa opustis. Sicer glede na casovno oddaljenost menim, da se je ena izmed teh opcij ze zgodila. Sem pa nekako zacutil zeljo, da sam naredim kaj podobnega za na vikend, po tistih naklonih bi tole lepo skakalo - doma ze imam eno DIY predelavo robota z arduino/ESP web serverjem za kontrolo na daljavo...
Za pokusino pa se stroj mojega prijatelja, katerega razvijava skupaj - on je strojnik (in investitor), in je resil vse strojne resitve, jaz sem elektronik/mehatronik/strojnik, in imam preko vse, kar trese. Trenutno caka na vgradnjo DC-DC pretvornika za luci, bencinski ventil in elektromagnetno sklopko, potem pa se arduino z nekaj logike (jurcek za zasilni izklop, zagon in kontrola plina na daljavo, vklop sklopke in luci na daljavo itd). Motor je 18 hp V2, 24 V alternator zene 4x350 W elektromotorje preko 4x 100 A ESCjev, za spice poskrbita dva svincena 8,5 Ah akumulatorcka, ki hkrati skrbita za zagon motorja in pogon stroja ob izklopljenem motorju. Cela zadeva tehta preko 200 kg, saj ima za osnovo (šasijo) kosilnico - traktorski prikljucek, in nima prav nobenih tezav z mocjo pogona (tvoj projekt naj bi imel samo 100 W manj??) - prej s trakcijo po mokri podlagi, kot je vidno v videu - namenjena je hudim naklonom, kjer je kosnja "na roke" mocno otezena.
Je pa to projekt, kjer "nekdo mi zveze, pa bo delalo" odpade. Tole sva projektirala in izdelala dva, ki sva precej domaca na tem podrocju, pa se vedno se najdejo nepredvidene tezave, ki zahtevajo celega cloveka. Samo en primer - po 15, 20 min kosnje po zahtevnem terenu se je kosilnica ustavljala, vcasih je celo motor ugasnil takoj ko si vkljucil sklopko - akumulatorja sta se izpraznila. Moja diagnoza - premalo hlajenja, zazgan alternator, napetost je padla pod 25 V na mestu. Alternator dama obnovit, javi mojster - nisem ga obnavljal, ker je popolnoma izpraven, 70 A pri 28 V izpljune kadarkoli. Zmontirava nazaj, zgodba se ponovi. Pri 25 V na mestu nataknem tokovne klesce - polni 25 A. Premalo. Prenizki vrtljaji. Predlagam, da postruzi jermenico, da bo manjsa. Demontirava alternator - jermenica je modra. Jermen torej drsi. Dobavim dodatno rolico (neka rolca od 1.9 JTD motorja - kar so pac imeli na zalogi v eurotonu), dec na CNC naredi jeklen nosilec in kupi daljsi jermen - cakam, da pride z dopusta, da preizkusimo kaj je nastalo - pa to je samo ena izmed mnogih nepredvidenih tezav. Kako bi plaval v tem spletu dogodkov s "prosim da mi pomagate narisati ozicenje ker se mi zatika", si pa ne predstavljam, sorry. Pa ne da te dajem v nic - poskusi, pa bos videl, o cem govorim.

Se dva videa prvih testov (sicer sredi noci in po mokri podlagi):
https://www.youtube.com/watch?v=OPjiRWYRVCohttps://www.youtube.com/watch?v=eQOTCn6_hEo