No saj to lahko naredim, samo to potem velja za vedno,...Cloud je napisal/-a:Jaz na taki strani samo izklopim ABP za to stran
VolkD je napisal/-a:No saj to lahko naredim, samo to potem velja za vedno,...Cloud je napisal/-a:Jaz na taki strani samo izklopim ABP za to stran
DusanK je napisal/-a:Žal ti adblocker ne more brati misli, da bi ti glede na tvoj osebni profil samo 1x vklopi stran in pri tem izklopil reklame, ker jih nimaš veselja gledat.
In kaj potem, če onemogočiš za vedno? Saj če ponovno prideš na to stran, jo verjetno hočeš spet pogledati?VolkD je napisal/-a:in bi se ad bloker izključil za dano sejo.
MadMax je napisal/-a:Včasih pa je le kje kaj uporabnega, četudi blokira dostop adblockuserjem.
Na posamezniku pa je, ali bo iz čiste trme ostal brez iskanih podatkov oz. jih iskal nadalnjih xx minut/ur, ali pa bo vložil 45 sekund svojega velecenjenega časa v preverbo uporabnosti dotične strani.
reber je napisal/-a:V nekaj letih sem, ko sem kaj iskal, kljub blokadi začasno ugasnil ABP, obiskal in prebrskal stran in v vsaj 99% žalostno ugotovil, da sem svoj dragoceni čas nespametno zapravil.
Delež neuporabnih strani z blokado je tako zelo ogromen, da sem potegnil črto in trmasto vzrtajam pri svojem prepričanju. Ko zapravim xx minut/ur svojega časa z iskanjem drugje, na neštetih alternativnih straneh, če ne najdem željenega, včasih le odblokiram in obiščem... žal večinoma ponovno ugotovim že znano dejstvo![]()
VolkD je napisal/-a:Takole ima. Dva klika sta in izključim adblock. Potem pa še dva klika da ga vključim. Problem je, ker potem na to pozabim.
MocnikG je napisal/-a:24ur.com ne omogoča gledanja videov z vklopljenim ublock-om.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost