VolkD je napisal/-a:No pa deluje ponovno,... Pa ni bil kriv račun (za 3 dni zamude verjetno ne izkjučujejo povezave?), a poravnal sem ga vseeno.
Dobiš še opomin. Rok je mensezdi 2 tedna.
VolkD je napisal/-a:No pa deluje ponovno,... Pa ni bil kriv račun (za 3 dni zamude verjetno ne izkjučujejo povezave?), a poravnal sem ga vseeno.
Ne vem če opomin zaleže tako dobro kot rdeča lučka na modemu Ker zjutraj sem samo Potem pa takoj iskal kje je položnicas54mtb je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:No pa deluje ponovno,... Pa ni bil kriv račun (za 3 dni zamude verjetno ne izkjučujejo povezave?), a poravnal sem ga vseeno.
Dobiš še opomin. Rok je mensezdi 2 tedna.
Povej mu, da se moti.robertodee2 je napisal/-a:T2 tehnik je rekel, da se ne morem priklopit z Mikrotikom direkt na optiko in preko njega imet vzpostavljeno internetno povezavo....
ne se hecat... tole zna ruter, wifi za xx € danes
Povej mu, da se moti.
To zmore tudi mikrotik.Protoncek je napisal/-a: Innbox mora biti povezan zaradi TV-ja, torej je potem to to...
robertodee2 je napisal/-a:Čudno se mi zdi, da sem dobil pretvornik iz optike na ethernet INNBOX G2301 .... če ima router INNBOX F60 SFP kletko... ?! v čem je poanta tukaj !?
zanka je napisal/-a:. Očitno je pretvornik cenejši od modula.
Pridi pogledat.Protoncek je napisal/-a:Kar se tiče direktnega priklopa mikrotika na optiko pa dvomim, da gre.
Protoncek je napisal/-a:No, časovni zamik je tako: dokler ga nimaš, ga sploh ne pogrešaš. Ko ga imaš pa je fino, če je. Sicer sploh ne nujen ampak koristen dodatek.
So si ga že. Ko greš iz menija na neko oddajo, je časovna točka v 98% primerov postavljena za vsaj 4minute nazaj v časovni blok reklam.MarkoM je napisal/-a:Tukaj si bodo zagotovo izmislili nov način reklamiranja, ko bo časovni zamik začela uporabljati kritična masa gledalcev.
VolkD je napisal/-a:Povej mu, da se moti.robertodee2 je napisal/-a:T2 tehnik je rekel, da se ne morem priklopit z Mikrotikom direkt na optiko in preko njega imet vzpostavljeno internetno povezavo....
Za povrh pa lahko še na računalniku gledaš vse IPTV programe, le ustrezno listo je treba poiskati.
robertodee2 je napisal/-a:Pozdravjeni.
Čudno se mi zdi, da sem dobil pretvornik iz optike na ethernet INNBOX G2301 .... če ima router INNBOX F60 SFP kletko... ?! v čem je poanta tukaj !?
Router F60 ima porazen WI-FI odajnik na 2.4Ghz..... če že bi lahko vsaj ponudili router ki podpira 5Ghz.... kar tudi zmore INNBOX F60 (vsaj tako piše v manualu, ki sem ga našel na spletu).
Ampak verjetno je to cenejša različica brez 5Ghz AC-ja....
Direktno na optiko sem mislil tako.... da kupim Mikrotika vstavim SFP modul v kletko in je to to....
Ima smisel kupit tega Mikrotika -> RB962UiGS-5HacT2HnT ki podpira AC standart.... ima kdo mogoče izkušnje z tem modelom.
Lp....
VolkD je napisal/-a:Povej mu, da se moti.robertodee2 je napisal/-a:T2 tehnik je rekel, da se ne morem priklopit z Mikrotikom direkt na optiko in preko njega imet vzpostavljeno internetno povezavo....
Za povrh pa lahko še na računalniku gledaš vse IPTV programe, le ustrezno listo je treba poiskati.
S55L je napisal/-a:Tukaj gre za GPON mrežo Telekoma. Telekom mora zagotoviti ethernet vmesnik vsem operaterjem, ki želijo najemati infrastrukturo.
zanka je napisal/-a:S55L je napisal/-a:Tukaj gre za GPON mrežo Telekoma. Telekom mora zagotoviti ethernet vmesnik vsem operaterjem, ki želijo najemati infrastrukturo.
Po katerem členu je dolžen to narediti?
zanka je napisal/-a:Zanimivo, kajti pri DSL je oprema od ponudnika. Pred okoli desetimi leti pa je bila od Telekoma.
MadMax je napisal/-a:Naslov teme pove vse.
Kar se je začelo 2016, sem dočakal v 2018:
SamoBr je napisal/-a:Mogoče bo tukaj kej:
Sam po moje prave stvari takoj brišejo in cenzurirajo. Pa na veliko širijo novice, da se to ne da narediti.
S53AL je napisal/-a:MadMax je napisal/-a:Naslov teme pove vse.
Kar se je začelo 2016, sem dočakal v 2018:
Super. Zdaj pa postavi še kakšen strežnik. Grem takoj k tebi
Ti mogoče ne, v večini primerov pa,...MadMax je napisal/-a:Saj s strelami nisem nikoli imel problemov (čeprav je pred mnogimi leti že vsekala v bajto, a imam strelovod), vse napeljave naokrog so podzemne..., ampak tako zabremzan net z eno TV (seveda HD le v sanjah...) plačevati dražje kot zdaj tole raketo mi pa res ni dišalo.
zanka je napisal/-a:Sedaj v času optike bomo že pozabili na modeme, skurjenih zaradi strele.
VolkD je napisal/-a:Ti mogoče ne, v večini primerov pa,...MadMax je napisal/-a:Saj s strelami nisem nikoli imel problemov (čeprav je pred mnogimi leti že vsekala v bajto, a imam strelovod), vse napeljave naokrog so podzemne..., ampak tako zabremzan net z eno TV (seveda HD le v sanjah...) plačevati dražje kot zdaj tole raketo mi pa res ni dišalo.zanka je napisal/-a:Sedaj v času optike bomo že pozabili na modeme, skurjenih zaradi strele.
Meni je modeme kurilo kot po tekočem traku. včasih enega na mesec, včasih pa tudi tri. Saj nebi vedel, a sem jih moral po pošti vračat.
Odkar imam optike,... neverjetno kako je lepo, da ni treba skočit pred trgovino v avto in noret domov samo zato, da bi vse izčupal iz zidu.
Ne ni treba.S53AL je napisal/-a:Modem je pa na štrom. Kaj pa sedaj? Vseeno bo potrebno izštekat.
Aleks je napisal/-a:Iztok, v tvojem primeru so konektorji na obeh straneh plastike?
Iztok je napisal/-a:Aleks je napisal/-a:Iztok, v tvojem primeru so konektorji na obeh straneh plastike?
Me pa zanima, če je ta rumena plastika vabljiva za male glodalce kot npr. avtomobilske žice, ker imam nekaj metrov tudi na podstrešju?
S53AL je napisal/-a: Kabel po zraku so že 2x napadli mojo "sosedo". Sedaj so nekaj ojačali. So pa morali zamenjat cca. 2Km kabla.
Po forumu brska: SemrushBot in 3 gostov