zanka je napisal/-a:...Da bo prvo leto le 20 evrov.
Mislim, da imajo (skoraj?) vsi akcijo za nove naročnike prvo leto 19.99€ ali tam nekje. Za stare (zveste) naročnike itak noben nima pametnega popusta

zanka je napisal/-a:...Da bo prvo leto le 20 evrov.
SiByte je napisal/-a:Kaj pa če se samo naročnik na priključku menja? Si pol nov naročnik ali ne?
zanka je napisal/-a:Potem sem šel na A1. V uporabo dobil Fritzbox, prvo leto plačeval 18 evrov mesečno, sedaj plačujem 28 evrov. Na Telemach-u bi pa 36 evrov, če ni prišlo do spremembe vmes.
A si z njihove strani sploh prejel kakšen email o potrditvi?Protoncek je napisal/-a:O moji prekinitvi pogodbe , ki sem jo poslal naslednji dan po montaži (13.3.) ne duha ne sluha...
peterp je napisal/-a:A si z njihove strani sploh prejel kakšen email o potrditvi?Protoncek je napisal/-a:O moji prekinitvi pogodbe , ki sem jo poslal naslednji dan po montaži (13.3.) ne duha ne sluha...
@Protoncek, če si sklenil pogodbo s Telemachom izven poslovnih prostorov, imaš 30 dni, če si šel v pisarno, imaš 15 dni.
Če si poslal obvestilo o prekinitvi pogodbe na njihov e-mail, si najbrž dobil potrdilo, seveda, če si ga poslal na pravi naslov: info in reklamacije preverjeno odgovori avtomat.
Zakon v nadaljevanju ureja tudi sklepanje pogodb na daljavo po telefonu (146. člen) ter pogodbo o finančnih storitvah, ki se sklene na daljavo (147. člen in naslednji). Pri slednji glede odstopa prav tako velja 14-dnevni rok, razen za pogodbe o življenjskem zavarovanju, sklenjene na daljavo, in pogodbe o osebnih pokojninskih zavarovanjih, sklenjene na daljavo, kjer je odpovedni rok 30 dni (152. člen).
Še stoprvikrat: ne predlagaj možnosti, ki jo vsi ne morejo uporabiti - eni se moramo zadovoljiti s tem kar pač imamo (enim operaterjem).valter je napisal/-a:Aja pa še to , vsake 2 leti obvezno menjati operaterja , saj je to najobčutnejša pocenitev.
valter je napisal/-a:Imam težave s T2 .
Kar podobne tistim ki sem jih imel pri A1.
Tv mi zmrzuje in internet se mi sesuva.
Me zanima če imate vi večje hitrosti interneta ?
So mi prodali sicer mnogo boljši paket , ampak več kot to mi ne sfolga.
JernejL je napisal/-a:O tem smo že - ne glede na operaterja preko katerega tam gostuješ je omrežje na ošo južni primorski preobremenjeno ( očitno tam še ni vse urejeno )
VolkD je napisal/-a:JernejL je napisal/-a:O tem smo že - ne glede na operaterja preko katerega tam gostuješ je omrežje na ošo južni primorski preobremenjeno ( očitno tam še ni vse urejeno )Isto omrežje. Meni vse dela.
Vahta je. valter mislim, da ima isto omrežje.JernejL je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:JernejL je napisal/-a:O tem smo že - ne glede na operaterja preko katerega tam gostuješ je omrežje na ošo južni primorski preobremenjeno ( očitno tam še ni vse urejeno )Isto omrežje. Meni vse dela.
Glede na akos geoportal je pri tebi infratel (siva lisa OŠO jp).
https://gis.akos-rs.si/
Primorsko pokrivajo omrežja optictel, infratel, vahta, sicer jih je zdaj vse upravlja GVO, ampak izgradnja in oprema ostaja dosti od izgradnje.
Lokev - Kačiče.JernejL je napisal/-a:Lahko preverim po naslovu, ali pa vsaj ime vasi + poštna št.
kako opraviš to meritev? Ker imam občutek da višje kot so hitrosti pri Telemachu, slabše delujevalter je napisal/-a:Enostavno jim pošljem meritev in pojamram da TV šteka in porihtajo za nekaj časa,
valter je napisal/-a:https://akostest.net/sl/Verlauf?089a11a1-45da-4581-916e-2ea92741d520 To so mi kar na T2 svetovali,Ti naredi vse samo pripneš in je.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost