lojzek je napisal/-a:…Tukaj nekje, pa ne najdem več, sem pred kratkim ujel, da se nekje da za sindikalno ceno dobiti licenco za W10... kje?
Ta komp mi cvili za aktivacijo OS.
dingo je napisal/-a:Jaz uporabljam Macrium Reflect, ki je na Hirens boot USB. Se cel sistem lepo prenese na drug disk.
Protoncek je napisal/-a:lojzek je napisal/-a:…Tukaj nekje, pa ne najdem več, sem pred kratkim ujel, da se nekje da za sindikalno ceno dobiti licenco za W10... kje?
Keysoff.com
Sem jih nekaj kupil, vse delajo. Dostikrat imaš reklamo na siol, rtvslo… včasih imajo celo kake akcije.
DusanK je napisal/-a:Protoncek je napisal/-a:lojzek je napisal/-a:…Tukaj nekje, pa ne najdem več, sem pred kratkim ujel, da se nekje da za sindikalno ceno dobiti licenco za W10... kje?
Keysoff.com
Sem jih nekaj kupil, vse delajo. Dostikrat imaš reklamo na siol, rtvslo… včasih imajo celo kake akcije.
https://www.rtvslo.si/oglasna-sporocila ... f-u/729976
lojzek je napisal/-a:Hvala vsem in vsakemu posebej za odgovore, te dni bom malce prost pa poizkusim.
Prenos OS in aktivacijo. Prej moram pa malo prebrat in raziskat.
Mislim pa da sem nedavno nekemu strokovnjaku za specialne industrijske računalnike čez rame gledal - Acronis je mislim imel. Po tej temi sem se spomnil.
Tudi na njihovi strani je še:Protoncek je napisal/-a:dingo je napisal/-a:Jaz uporabljam Macrium Reflect, ki je na Hirens boot USB. Se cel sistem lepo prenese na drug disk.
Macrium je na žalost ukinil free varianto programa. Ga še dobiš kje na netu (ne na njihovi strani), a posodobitev ne bo več. Škpoda, bo treba nekaj drugega najti. Drugače je ekstremno enostavno, če je SSD od samsunga, ta ima za to svoj program. Žal ne dela z drugimi firmami.
javr je napisal/-a:... jaz tega uporabljam za občasne backupe, nisem pa še nikoli postavljal diska iz backupa nazaj.
lojzek je napisal/-a:Edinole, free verzija je kar počasna. 30% je bilo skopiranih v nekje treh urah, potem nisem več imel časa zraven stat. Tako da... verjetno je potreboval 9 ur.
lojzek je napisal/-a:@Lojz:
Disk je cel 240GB v dveh enako velikih particijah. Ena particija je zasedena s 40GB, druga s 16Gb.
Vrni se na Operacijski sistemi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost