256 MB RAM is recommended minimum for antiX. The installer needs minimum 2.7 GB hard disk size.
kobranka je napisal/-a:... Koliko minimalno RAMa je potrebnega za recimo antiX Linux 64bit distribucijo? ...
Only 64-bit versions of Linux are supported
kobranka je napisal/-a:Eno vprašanje mi ni čisto jasno. Ok za Windows je več je bolje, za Linux tudi. Koliko minimalno RAMa je potrebnega za recimo antiX Linux 64bit distribucijo? Ali je bolj tako. Probaj inštalirat, če gre skozenj je zadosti, če ne gre ga je premalo in sistem vržes v kanto?
kobranka je napisal/-a:Par računalnikov in prenosnikov sem že vrgel na kosovne zaradi limita pri RAMu, ker ga je proizvajalec polomil pri izdelavi.
zanka je napisal/-a:Zakaj ne Libreoffice?
zanka je napisal/-a:Kaj imajo RAM prispajkan? Podpora kvečjemu 2 GB?
kobranka je napisal/-a:Ko mi boš ti poslal dokument narejen v Windows Officu si bom jaz z Libreoffice prenosnik razbil na glavi, ker se eni in drugi ne morejo džati standarda, buh nedaj omenjat makroje, ker ne vem katera budala je to implementirala, ker ga bi bilo treba dati na pranger. OnlyOffice naj bi ta problem spravil na nič.
Ko bom jaz rabil kaj zase narediti bo pa tudi Siag Office dovolj.
jmivsek je napisal/-a:kobranka je napisal/-a:Eno vprašanje mi ni čisto jasno. Ok za Windows je več je bolje, za Linux tudi. Koliko minimalno RAMa je potrebnega za recimo antiX Linux 64bit distribucijo? Ali je bolj tako. Probaj inštalirat, če gre skozenj je zadosti, če ne gre ga je premalo in sistem vržes v kanto?
Vse odvisno od tega, kaj boš z njim počel. Na moji 64bitni mašini z grafičnim okokljem imam 32GB, na eni virtualki za usmerjevalnik pa samo 256MB. OpenSuSE Linux.
Vrni se na Operacijski sistemi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost