Seveda se moram s tem strinjati.s56rga je napisal/-a:Varnostna kopija/kopije česarkoli v isti stavbi zame ni varnostna kopija. Pravzaprav nebi smela biti za nobenega!
s54mtb je napisal/-a:Kot gledam je tarifa nekje 1€/TB/mesec, kar niti ni tako veliko. Imaš kaj praktičnih izkušenj s katerim od naštetih?
VolkD je napisal/-a:Seveda se moram s tem strinjati.s56rga je napisal/-a:Varnostna kopija/kopije česarkoli v isti stavbi zame ni varnostna kopija. Pravzaprav nebi smela biti za nobenega!
Morda je pomembno omeniti za tiste tri shrambe zgoraj, da restavriranje podatkov z njih stane pa precej več. In je torej namenjeno kot zadnja opcija. Vsaj takosem prebral
Si malo vzel stvari iz konteksta,...Protoncek je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Seveda se moram s tem strinjati.s56rga je napisal/-a:Varnostna kopija/kopije česarkoli v isti stavbi zame ni varnostna kopija. Pravzaprav nebi smela biti za nobenega!
Jaz pa ne.
VolkD je napisal/-a:Istočasno je pa treba povedati, da je celo kopija podatkov na istem disku lahko odrešilna (ne se zanašati na to - je extremen primer). Še vedno prepisujem stvari z okvarjenega diska. Potem ko sem rešili vse, kar se je dalo rešiti po poti iskanja preko korenskega imenika in vseh ostalih imenikov, in ko sem z lastnikom diska pregledal vsebino rešenih podatkov, sva ugotovila katastrofo - cel doktorat manjka!!
Potem sem se lotil reševanja podatkov ne glede na imenike, ampak sektor by sektor. Doktorat imam nazaj, a samo zato, ker ga je nekdo večkrat shranil, ko je popravljal še zadnje najdene slovnične napake. Zato se je vsebina nahajala na večih delih diska. Zanimivo je, da se te datoteke niso nahajale niti med brisanimi datotekami.
Podatke še vedno prepisujem.
Hotel sem le povedati, da je čisto vse bolje kot nič. Bolje že, varno pa ne. Če že mora biti zadeva v isti hiši, naj bo pa vsaj faza druga. Tudi ločilni transformator lahko pomaga.
sundancer je napisal/-a:Nekaj časa sem uporabljal S3, ostalo pa samo poznam.
Kroko je napisal/-a:sundancer je napisal/-a:Nekaj časa sem uporabljal S3, ostalo pa samo poznam.
Zakaj pa ne več?
jmivsek je napisal/-a:Kaj pa če si medsebojno pomagamo sami? Jaz tebi xGB diska v moji mašini, ti meni xGB v svoji?
Dostopno z navadnim rsync, kdor hoče komplicirat, naj pa na svoji strani rsync s čim nadgradi!
Average speed: 183.7 MB/sec
sundancer je napisal/-a:https://www.hetzner.com/sb
Če kdo najde cenejši najem fizičnega strežnika s hostingom naj sporoči.
[/quote]VolkD je napisal/-a:Tudi ločilni transformator lahko pomaga.
mucek je napisal/-a:Dropbox ima zdaj tudi kar ok "Family" opcijo, kjer imas lahko za 200 eur letno 6 locenih accountov in 2 TB podatkov. Vsec mi je zaradi enostavnosti in delovanja synca povsod: PC, telefon, tablica ...
Vrni se na Operacijski sistemi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov