Wifi in rumeni trikotnik

Tu bomo pisali o tem s kakšnimi OS se ukvarjamo in kakšne težave imamo pri tem.

Moderatorji: Kroko, tilz0R

Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 15 Nov 2016, 12:18

Pozdravljeni
Gre za malo komično situacijo, saj ni res pa je.
Ko pridem k sosedu se moj telefon ali kateri drugi poveže na njihov odprt siolov modem. In s tem pade povezava na prenosniku. Odgovor tehnikov s Telekoma je seveda tak, da je problem izključno v prenosniku. :_think povezava bi naj padla le ko je več kot 30 uporabnikov ampak sta le 2 preverjeno! Ponovni zagon vsega, povezal s kablom in nič :_waiting po nekaj urah se spet poveže.
Vpisovanje ip serverjev ni pomagalo. Verjetno bi moral izpolnit vsa polja pa.... :_helpsos
Dobro da pri njih nimajo pametnega telefona, imajo pa ga pri sosedu 20m vstran zato so ti izpadi kar pogosti.
Je še kakšna rešitev razen zaklepanja wifi in novega gesla?
Priponke
wifi-i.jpg
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a bpavsic » 15 Nov 2016, 12:33

Mogoče je kaka povezava ali pa tudi ne... Ko je žena zagnala prenosnik, se je sesedel Wifi... Odkar imam boljše APje, pa tega problema ni več (prenosnik ima 802.11ac mrežno, wifi pa je bil nek poceni tp-link router).
My brain has too many windows open.
bpavsic
 
Prispevkov: 415
Pridružen: 22 Jan 2015, 15:46
Kraj: MB / MS
Zahvalil se je: 90 krat
Prejel zahvalo: 119 krat
Uporabnika povabil: gumby
Število neizkoriščenih povabil: 122

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a Protoncek » 15 Nov 2016, 13:51

Hm... upam, da ne bo izpadlo, da sem tečen, ampak imeti nezaščiten WiFi zaenkrat (hvala bogu) še ni kaznivo (v nekaterih državah je že), je pa skrajno neumno. Pa če pustimo ob strani dejstvo, da mu nekdo krade band (vleče dol torrente...), mu lahko nekdo zunanji preko njegovega omrežja nekam vdre, zapisan pa bo njegov IP in tudi na=bal bo on.
Torej prvo, vpisati GESLO!

Naprej...ko se ti prijaviš in pade povezava na prenosniku: a ti lahko še naprej veselo sufraš? Če ja, potem je res vse v redu z modemom. Je prenosnik star? Lahko ima staro (nekompatibilno) wifi kartico. Reševal sem tudi že zadeve, kjer prenosnik sploh še ni poznal WPA kodiranja, ampak samo WEP, potem so se pa čudili, zakaj ne vidi wifi omrežja...
Uporabniški avatar
Protoncek
 
Prispevkov: 2247
Pridružen: 17 Jan 2015, 21:41
Kraj: Mengeš
Zahvalil se je: 165 krat
Prejel zahvalo: 180 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 39

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 15 Nov 2016, 14:01

Jap meni tulifon dela normalno, le prenosnik izgubi ip.
Odprto je zato ker so dobri sosedje in ni nobenega hekerja v bližini. Sosedje pogledajo tu pa tam kak video in sporočilo na facebuki.
Prenosnik je pa Lenovo nekaj let star.
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a DusanK » 15 Nov 2016, 14:29

Na Lenovo strani izberi točen model tvojega prenosnika in
najdi zadnji gonilnik za tvojo wifi Qualcomm Atheros ar8162/8166 kartico, inštaliraj, restartaj prenosnik in test.
Največji čar - električar
Uporabniški avatar
DusanK
 
Prispevkov: 1696
Pridružen: 18 Jan 2015, 01:43
Kraj: Medvode
Zahvalil se je: 458 krat
Prejel zahvalo: 769 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 124

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a Protoncek » 15 Nov 2016, 15:05

carli je napisal/-a:Odprto je zato ker so dobri sosedje in ni nobenega hekerja v bližini. .


Ja, taki potem največkrat nastradajo. Saj veš: dobrota je sirota.
Heker nikoli ni sosed, ampak lahko je nek mimoidoči, ki preverja, kje se da priti na net. Ko najde povezavo se usede na klopco (ali v avto, travnik...) v bližini in naredi svoje.
Ti jim lepo zapri wifi ter sosedom daj geslo, tako bodo vseeno lahko pogledajo na net. Verjemi, bo za vse bolje!
Uporabniški avatar
Protoncek
 
Prispevkov: 2247
Pridružen: 17 Jan 2015, 21:41
Kraj: Mengeš
Zahvalil se je: 165 krat
Prejel zahvalo: 180 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 39

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 15 Nov 2016, 15:29

Ja je že zaprto, geslo zelooo enostavno da se bodo vnuki ko pridejo lahko s tablico povezali. Od tujega ruterja še nobenega gesla nisem naprej dal ni variante.
To bi pa bil heker, da bi tako delal :_rolling zakaj pa so virtualni serverji, meshi in globoki net. Pa ga najdi če moreš :mrgreen:
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a Protoncek » 15 Nov 2016, 18:46

Glej,geslo je lahko zelo enostavno, važno da je, da se ga domači zapomnijo, pa ga bodo že oni naprej dajali.
Kakšni hekerji so... hja, načeloma sploh ni važno, kakšni. Lahko je nek "amater", pa ti lahko naredi tono sitnosti. Če najdeš odprt wifi ne rabiš nobenega virtualnega serverja in podobne navlake, ker te itak ne morejo odkriti (oziroma bo itak kriv nekdo drug). A-la cyber cafe varianta.
Leta nazaj sem bral, da so v Nemčiji obsodili neko (načeloma nič krivo) Nemko, preko katere so neznanci naredili neko pi**arijo na tak način, ki sem ga opisal. Kriva je bila, ker ni imela ustrezno zaščiten wifi (beri brez gesla).
Uporabniški avatar
Protoncek
 
Prispevkov: 2247
Pridružen: 17 Jan 2015, 21:41
Kraj: Mengeš
Zahvalil se je: 165 krat
Prejel zahvalo: 180 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 39

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a VolkD » 15 Nov 2016, 18:58

Saj je podobno tudi kje drugje. Če pustiš odklenjen avto, si kriv tega, da si tatovom omogočil krajo.
Sam se s tem ne strinjam, ampak tako je.
V mojih očeh se mi zdi nesprejemljivo, da se meje tega kar je normalno premikajo v slabo smer. Ne vidim zakaj bi moral državljan razmišljati o tem, da ga bodo okradli. Naloga države je, da poskrbi za to, da se to ne dogaja.

Adekvatno naj bi bilo pri WiFi-ju.
Saj vem, država smo pa mi vsi in vsak se mora malo potruditi v tej smeri. Torej geslo na WiFi in pika.
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani
 
Prispevkov: 19959
Pridružen: 29 Dec 2014, 20:49
Kraj: Kačiče (Divača)
Zahvalil se je: 3615 krat
Prejel zahvalo: 2844 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 255

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 15 Nov 2016, 19:22

Uff ste škrtice, jaz pravim tam kjer je wifi prost so dobri ljudje doma. To je ko ura na turni za siromake, eni pa wifi rabutamo.
Za posodobitev aplikacij ga pač rabutam. Če ne drugače v pravem trenutku lastniku porinem telefon pred nos in vtipka geslo, če me kdo vpraša ne vem kakšno geslo je.
Se da to s strahovi rešit z dodatnim rutejem, ki ima prek tunela drug ip, samo tem ki imajo take serverje zaupat je pa...
Eee, pri sosedi še nisem bil, da bi gonilnike posodobil :_waiting
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a Protoncek » 15 Nov 2016, 20:37

Žal kot je že Darko omenil živimo v krutem svetu, kjer večina niso ravno dobrodušneži. Zato obnašanje "dobri ljudje" prej ali slej preide na "naivni ljudje" in le-ti nastradajo.
Sam se spraujem, kam to pelje...pa to, pa pretiravanje s "človekovimi pravicami", pa še kaj... zagotovo nikamor v dobro smer... :_dunno
Uporabniški avatar
Protoncek
 
Prispevkov: 2247
Pridružen: 17 Jan 2015, 21:41
Kraj: Mengeš
Zahvalil se je: 165 krat
Prejel zahvalo: 180 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 39

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a javr » 15 Nov 2016, 20:42

nekje je pisalo da lahko probleme z WiFi povzročajo stacionarni prenosni telefoni
___
Uporabniški avatar
javr
 
Prispevkov: 808
Pridružen: 17 Jan 2015, 22:06
Zahvalil se je: 25 krat
Prejel zahvalo: 68 krat
Uporabnika povabil: forest70
Število neizkoriščenih povabil: 16

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 15 Nov 2016, 21:05

Ni problem s signalom, prenosnik izgubi ip kot da bi mu ga modem odvzel. In lepo čakaš urreee, da dobi novega. Med tem časom se ne poveže po kablu ne na drug wifi. To se dogaja že kako leto, slučajno ugotovil da je bil zadnjič moj telefon kriv :_banghead
Iskal navodila za stolp, ker so jih založili. In se je video ns prenosniku ustavil.
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a SamoBr » 16 Nov 2016, 03:29

Jaz bi za WiFi povezavo koristil kaj drugega kot siolov modem. Dodaš še en ruter z WiFi-jem in je. Saj to ne rabiš menjat vsak mesec, tako, da cena ni pretirana. Imaš pa potem vse upravljanje v svojih rokah in ti ni treba prosijačit Siol operaterje.
SamoBr
 
Prispevkov: 2141
Pridružen: 14 Jun 2015, 14:45
Zahvalil se je: 110 krat
Prejel zahvalo: 187 krat
Uporabnika povabil: DusanK
Število neizkoriščenih povabil: 35

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a webmouse » 16 Nov 2016, 07:50

carli je napisal/-a:Ni problem s signalom, prenosnik izgubi ip kot da bi mu ga modem odvzel. In lepo čakaš urreee, da dobi novega. Med tem časom se ne poveže po kablu ne na drug wifi. To se dogaja že kako leto, slučajno ugotovil da je bil zadnjič moj telefon kriv :_banghead
Iskal navodila za stolp, ker so jih založili. In se je video ns prenosniku ustavil.


Na mobitel si naloži aplikacijo ''fing'' in ko boš povezan na omrežje poglej kdo je povezan in s katerim IP-jem. LAhko da imaš spor IP v omrežju (podobno se je dogajalo pri meni ko je nekdo imel fiksen IP na napravi v rangu DHCP dodeljevanja) ta aplikacija ti pokaže ali sta na istem IP-ju dva uporabnika.

Sam za NAT in DHCP uporabljam siol-ov modem - gateway in spor z IP-ji se mi je dogajal samo ko je to delo prevzemal SIOL-ova naprava - v mojem primeru tiskalnik na WiFi povezavi. Ko si želel tiskati je program ga našel --- natisniti pa ni šlo..
Seedaj rešeno s pomočjo tabele ki znanim MAC dodeli njihov IP ki ni v DHCP območju.
Priponke
2016-11-04 13.32.22.png
Inteligenca je edina stvar, ki je pošteno razdeljena. Vsak misli, da je ima dovolj...
Uporabniški avatar
webmouse
 
Prispevkov: 192
Pridružen: 26 Apr 2015, 13:56
Zahvalil se je: 5 krat
Prejel zahvalo: 20 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 4

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 16 Nov 2016, 10:54

Ruterja nočejo imet niti zastonj, ker jih imam več.
Telekomov tehnik bi tak spor istih ipjev sigurno videl.
Koda: Izberi vse
  trenutno na modemu vidim prek brezžičnega omrežja priključeni dve napravi. Eno mobilno Sony in en prenosnik. 

Bom snel to aplikacijo ko ulovim free wifi ;) je treba it na konkreten sprehod kot da bi pokemone lovil :_silent
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a VolkD » 16 Nov 2016, 10:57

carli je napisal/-a:Ruterja nočejo imet niti zastonj, ker jih imam več.
Zakaj pa ne ? To je vendar ena boljših rešitev.
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani
 
Prispevkov: 19959
Pridružen: 29 Dec 2014, 20:49
Kraj: Kačiče (Divača)
Zahvalil se je: 3615 krat
Prejel zahvalo: 2844 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 255

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a s56rga » 16 Nov 2016, 11:05

Ali na napravah dobiš IP v rangu 192.168.x.x ali kaj drugega?
Uporabniški avatar
s56rga
 
Prispevkov: 428
Pridružen: 12 Jan 2015, 17:34
Kraj: Koper JN65UM
Zahvalil se je: 67 krat
Prejel zahvalo: 135 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 151

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 16 Nov 2016, 11:19

Kaj pa vem, verjetno so kaj slišali o sesedanju mreže.
Za 130 točk in več 100 uporabnikov smo imeli 1 prehod do 4M.
Je pa še vedno drug sw gor, tak da tisti ki bi delil del svojega ne more bit kriv za tisto iz zgornjih postov ima pa nadzor nad količino podatkov ki jih deli. Je drug ip in drugi serverji.
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 16 Nov 2016, 11:37

s56rga je napisal/-a:Ali na napravah dobiš IP v rangu 192.168.x.x ali kaj drugega?

Ups ne preveril, ko windows ni odpravil težave sem poskusil s kablom in hotspot s telefona in isto nič.
Potem poslal mail na tehnično pomoč, odgovor je hiter ko tudi to ni delalo zaklenil wifi na modemu vzpostavil povezavo. Kdaj je potem trikotnik izginil ne vem, vem pa da je sedaj mir :_silent
Bom pogledal ko bom v bližini 8-)
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 20 Nov 2016, 15:34

Ta odgovor še dolgujem. Prenosnika ni v igri ker imajo sosedi obiske, te pa drugič. :_waiting
Priponke
sketch-1479648634518.jpg
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 26 Nov 2016, 17:33

Pa smo spet tam :_helpsos
Samo na telefonu vklopil brskalnik in :_banghead
Priponke
sketch-1480173341478.jpg
sketch-1480173259504.jpg
Po pojavi trikotnika ni več imena prenosnika
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a DusanK » 26 Nov 2016, 19:58

DusanK je napisal/-a:Na Lenovo strani izberi točen model tvojega prenosnika in
najdi zadnji gonilnik za tvojo wifi Qualcomm Atheros ar8162/8166 kartico, inštaliraj, restartaj prenosnik in test.

Očitno tega še nisi preizkusil.
Največji čar - električar
Uporabniški avatar
DusanK
 
Prispevkov: 1696
Pridružen: 18 Jan 2015, 01:43
Kraj: Medvode
Zahvalil se je: 458 krat
Prejel zahvalo: 769 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 124

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 26 Nov 2016, 20:21

Joj Dušan oprosti pozabil :? Saj grem jutri tam mimo, če nimaš v glavi pač pete brusiš :_silent
Sem s tablico naredil stresni test, prenos večje aplikacije in je prenosnik še vedno delal. Ko sem tapnil chrome je pa blo konc :oops:
Je pa se modem nekje vmes nekaj premislil, opazil šele doma.
Priponke
collage_20161126182853511.jpg
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 28 Nov 2016, 17:24

Za Windows 10 64 ne našel gonilnikov in rajši pustil pro miru. :_dunno
Priponke
_20161128_161719.JPG
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a DusanK » 28 Nov 2016, 22:03

1. izberi: Networking - Wireless LAN
2. Izberi: OS 8.1 64bit
3. Izberi gonilnik glede na proizvajalca (Intel, Atheros, Broadcom...) wlan kartice, ki jo ima tvoj prenosnik. To vidiš npr. v device managerju.
LINK
Priponke
G580 wlan driver.PNG
Največji čar - električar
Uporabniški avatar
DusanK
 
Prispevkov: 1696
Pridružen: 18 Jan 2015, 01:43
Kraj: Medvode
Zahvalil se je: 458 krat
Prejel zahvalo: 769 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 124

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 07 Mar 2017, 21:13

Je bil nekaj časa mir sedaj pa več dnevni izpad. Ko sem se povezal s telefonom in pognal fing, je pa prenosik že delal :_think
Na hitro pogledal za gonilnikom paaa....ne bi rad kaj pokvaril :_seeingstars
Priponke
Lenovo 580-1.jpg
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a DusanK » 08 Mar 2017, 00:52

Na Lenovo strani ni furmanov za W10 za tvojo Broadcom wlan kartico, so del sistema Windows. Imaš info o tem:
"This driver is provided by Microsoft within your Windows 8.1 (32-bit, 64-bit) installation. Please use the Windows 8.1 Inbox driver."

V Upravitelju naprav desno klikni na Broadcom 802.11n Net Adapter, Lastnosti, zavihek Podrobnosti, pod Lastnosti izberi ID-ji strojne opreme in sem prepiši (copy/paste) vsebino pod Vrednost v obliki:
USB\VID_0BDA&PID_8176...
Mogoče se najde kaj...
Največji čar - električar
Uporabniški avatar
DusanK
 
Prispevkov: 1696
Pridružen: 18 Jan 2015, 01:43
Kraj: Medvode
Zahvalil se je: 458 krat
Prejel zahvalo: 769 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 124

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 08 Mar 2017, 11:44

Obupal :_banghead
Hvala za pomoč, sem že cel plato dolžen :_bow
Gonilniki so zadnji že naloženi. Je pa to čudo prepotovalo pol sveta pri prejšnjem lastniku. Saj z malo telovadbe se tudi poveže nazaj :tappingfoot
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a DusanK » 08 Mar 2017, 12:01

Hit obupaš. :P
Če imaš možnosti in voljo še sporoči tiste VEN/DEV kode.
DK=desni klik in izberi Lastnosti
Tole sem mislil:
Priponke
Lenovo_G580_Broadcom_Wlan.JPG
Največji čar - električar
Uporabniški avatar
DusanK
 
Prispevkov: 1696
Pridružen: 18 Jan 2015, 01:43
Kraj: Medvode
Zahvalil se je: 458 krat
Prejel zahvalo: 769 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 124

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 10 Mar 2017, 10:06

Saj ni dolgo delalo. Sem spet pri sosedu. Priključil kitajski repiter kot ap in tudi padla povezava. :_silent :oops: :_banghead
Priponke
Lenovo wifi.jpg
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a Protoncek » 10 Mar 2017, 10:47

Kaj pa mikrotikov wap? ;)
Uporabniški avatar
Protoncek
 
Prispevkov: 2247
Pridružen: 17 Jan 2015, 21:41
Kraj: Mengeš
Zahvalil se je: 165 krat
Prejel zahvalo: 180 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 39

Re: Wifi in rumeni trikotnik

OdgovorNapisal/-a carli » 10 Mar 2017, 11:36

Problem je čudna knjiga - prenosnik, vse druge naprave delujejo.
carli
 
Prispevkov: 461
Pridružen: 12 Mar 2015, 20:45
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 32 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 6


Vrni se na Operacijski sistemi

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost