Bizgec65 je napisal/-a:Hm, sploh ne vem, če še upam vprašati...
Ali je nov statut DE že na ogled? Namreč TUKAJ je bilo govora, da se zelo mudi okoli papirologije, pa je nekaj časa že naokoli.
forest70 je napisal/-a:Bizgec65 je napisal/-a:Hm, sploh ne vem, če še upam vprašati...
Ali je nov statut DE že na ogled? Namreč TUKAJ je bilo govora, da se zelo mudi okoli papirologije, pa je nekaj časa že naokoli.
A malo poiskat je težko ? https://s5tech.net/viewtopic.php?p=4397#p4397
Slowfly je napisal/-a:Na skupščini je Bizgec65 izpostavil izdajo računa s strani DE, za material in polizdelke nabavljene v skupinskih projektih DE. Jaz bi tudi želel prejeti račune za vse kar sem kot član DE kupil in tudi plačal.
Lp
Slowfly je napisal/-a:Hmm. Bolj kot z mnenjem DURS-a in nekega računovodskega servisa, bi bil zadovoljen z mnenjem FURS-a. Po možnosti kopijo originalnega mnenja. Tako, da me ta odgovor ne zadovolji. Še vedno bi želel prejeti račune za vse prej omenjeno.
jure94 je napisal/-a:Samo en predlog.
Lahko jih pa sam vprašaš. Boš s tem komu prihranil malo časa in mogoče bo dobil odgovor še kdo, ki si mogoče ne upa vprašati.
Lp
Edit: Pa še ne boš imel kopije mnenja ampak celo original.
Bizgec65 je napisal/-a:Verjamem, da so predstavniki društva v teh dneh preobremenjeni z raznimi aktivnostmi, vendar si tako hudih napak, kot je zapisana v statutu društva, nikakor ne bi smela privoščiti, raaaazen če....je napaka namerna.
Bizgec65 je napisal/-a:Napaka v statutu: STATUTA NI SPREJELA SKUPŠČINA
Res je.Bizgec65 je napisal/-a:Napaka v statutu: STATUTA NI SPREJELA SKUPŠČINA
mare69 je napisal/-a:Ker je naslov teme "Razna vprašanja" bi tebe, Bizgec65, vprašal naslednje:
kolikšen delež tvojih objav na forumu s5tech ima strokovno vsebino z naravoslovno-tehničnega področja? Pa če razširim vprašanje: kaj meniš, koliko časa si vzel s svojim nerganjem ljudem, ki bi se radi ukvarjali s strokovnimi temami, pa jim ne daš dihat in se morajo ukvarjat s pedenanjem tvojih nerganj? Daj malo ustavi konje in napiši še kaj s področja tehnike. Ko boš presegel razmerje 1:1 pa spet malo ponergaj. Ne moreš pa ves čas samo kalimerota igrat. To sem napisal prvič, zadnjič in nikoli več. Zdaj grem pa še kaj napisat, kar bo prineslo vsebinsko vrednost temu spletnemu babilonu.
Bizgec65 je napisal/-a:UMAKNITE moje osebne podatke iz forumske oblike zapisnika s 4.seje UO DES, preden res začnem nagajati.
Bizgec65 je napisal/-a:Tišino si bom razlagal kot pritrditev.![]()
Prebral sem nov zapisnik z 5.seje UO DES, pa me zanima, kaj je sedaj z domeno in katera se kupuje ali katera se ne kupuje, ali so samo tiskarske napake?
citiram:
"Sklep19: UO je izglasoval, da se predlog pogodbe, s strani Franci xxxxxx ne sprejme, ker je za društvo škodljiv. (domena: drustvo elektronikov.si)
UO je soglasno ugotovil, da je poslan in prejet predlog pogodbe potrebno priložiti k zapisniku kot del zapisnika
seje UO.
UO je soglasno sprejel sklep, da se kupi domeno »elektronikov.si« za dobo 5 let."
konec citata.
Predlog se ne sprejme, kupi se pa, mi ni čisto jasno kako in kaj.
borisz je napisal/-a:
...
Društvo kupi domeno "elektronikov.si"
Bizgec65 je napisal/-a:Vidim pa da bi bilo namenjeno DPM, tako, da ne gre za osebni interes.
eldi2011 je napisal/-a: Kaj bo pa nakup (najem za 5 let) domene izboljšal glede delovanja društva?
lp
Robi.
Bizgec65 je napisal/-a: .... Vidim pa da bi bilo namenjeno DPM, tako, da ne gre za osebni interes.
GJ je napisal/-a:.... Če sem "žleht" kot on, lahko rečem: če mene vprašaš, hoče zasesti še kakšno častno mesto več, recimo v DPM! To pa je že osebni interes.![]()
LP GJ
eldi2011 je napisal/-a:Prepoznavnost in dobro ime se naredi z delom in ne z imenom.
eldi2011 je napisal/-a:Zakaj pa ne bi vzeli npr:
- drustvo-elektronikov.net
- drustvo-elektronikov.com
- drustvo-elektronikov.eu
eldi2011 je napisal/-a:Prepoznavnost in dobro ime se naredi z delom in ne z imenom.
Samo moje razmišljanje.
xfce je napisal/-a:@Bizgec65 ne morem gledati tvojih zateženih objav, si navadna seronja.
Vrni se na Skupinski nakupi društva
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost