eldi2011
Pluton
VolkD
Kroko je napisal/-a:Katere so tiste vrednosti uporov, ki se veliko rabijo, da nabavimo dvojno količino?
0805s56vha je napisal/-a:Jaz bi upore in kondenzatorje, škatle že imam.
Katero velikost rabim za uBITX?
VolkD je napisal/-a:Ja po moje bi se morali dogovoriti kaj vse se bo nabavljalo, potem pa prijave razdelit glede na to.in zakaj
Kolikor jaz razumem je zaenkrat 0603 upori.
bilo fino, da se najprej dogovorimo to.
@Kroko, kaj lahko nabaviš v tej prvi rundi? Če se da, predlagam da se gre v nabavo
Uporov: 1206, 0805, 0603
Kondenzatorjev 0805,0603.
Jaz jih imam že zelo zelo dolgo časa. Glede na to koliko sem jih rabil, lahko mirno rečem, da se ne splača držat tega na zalogi. Razen oksida ne prinese prav nekaj dobrega.Jakey je napisal/-a:In zakaj ne kondenzatorjev 1206?
VolkD je napisal/-a:Jaz jih imam že zelo zelo dolgo časa. Glede na to koliko sem jih rabil, lahko mirno rečem, da se ne splača držat tega na zalogi. Razen oksida ne prinese prav nekaj dobrega.Jakey je napisal/-a:In zakaj ne kondenzatorjev 1206?
Za projekte, ki jih imamo, bi se mogoče kdaj potrebovalo kondenzatorje 1206 100nF, 1uF, 10uF, a morajo biti vsaj 100V. Pri 10uF bo slednji pogoj že težko izpolniti.
Ostale male vrednosti, kot so nekaj pF pa si vedno raje izberem manjša ohišja, ker so v tem primeru kondenzatorji bolj kvalitetni.
Vrni se na Skupinski nakupi društva
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost